- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#25237004 #181659 üzenetére
3. enemy perception range - ez harcban megint zéró jelentőséggel bír, ha nem bujkálva küzdött eddig sem az ember
Pont, hogy elég nagy jelentőséggel bír, mert csata közben még több gépet odavonz, ha nem figyelsz. Konkrétan a DLC Tallneck javítós küldetésének azért kellett nekifutnom többször, mert a közelben sétálgató kisebbek észrevették, ahogy a nagyobbal harcolok.
De ha ultra hardon tolod, akkor már ismered, ezért nem értem.
A DLC-vel nem játszottam eddig egyszer sem. Az alapjátékkal nincs nagyobb probléma, kevés támadásuk van, sok a charge, rövid a range, könnyű kikerülni mindent. A DLC-ben nagyobb a robotnépsűrűség, keményebbek, több az aoe és távolsági támadás, agresszívebbek a gépek. A very hard, majd ultra hard alapjátékhoz képest a DLC ultra hardon nehéznek számít.
Elden Ring egy lófütty játék amúgy, csak azért hoztam példának, mert friss tapasztalat. A DLC-hez day 1 kellett azért egy kis mellszőrzet, de azóta azt is nerfelték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest