-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #162030 üzenetére
"Abban az esetben pedig, ha két évig használja valaki a szolgáltatást, az időszak lejárta után megtarthatja a konzolt." - tehát ha kevesebb ideig vagy előfizető mint két év, akkor valóban csak bérlés, de 2 év után megtarthatod, onnantól meg te szemszögedből részlet fizetés volt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #162918 üzenetére
Nem nagyképű arrogancia ez, ténymegállapítás. Szerencsére elég nagy a felhasználóbázis, hogy ne legyen rászorulva a cross platformra, nincs az, hogy van mivel, de nincs kivel játszani. Jellemzően nem is a ps tábor sír miatta. Részemről minőségbiztosításnak tekintem, hogy a szemét, nagyképű és arrogáns Sony nem ereszti rá a saját táborra a PC-s csitereket és a butthurst xboxos hater-eket.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
-
.LnB
titán
válasz Wesder #163616 üzenetére
Laza duma. Főleg, hogy egy évben 2-3 ilyen minőségű játék jelenik csak meg, jobb esetben.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #163620 üzenetére
Nem mint ha 4-5 ezer már számítana, de én 18900-ért rendeltem elő. Normál játék ár. Mi ezzel a baj?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #163630 üzenetére
Én a HZD-vel rájöttem, hogy felesleges a Deluxe (Complete). Előfordulhat, hogy nem jön be az alapgame se.
Digital Deluxe Edition Includes:
• Full Game
• Three chapters in Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps series* – Available post launch, each chapter contains:
• Additional missions
• Additional characters from the Spider-Man universe
• Additional suits for Spider-Man
• If pre-ordered before September 7, 2018, receive all Pre-Order Bonus Content + a custom, one of a kind physical pin** for Marvel’s Spider-Man[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #163630 üzenetére
A három dlct tartalmazza, a dlck meg a skineket+egyjátékos küldetéseket.Ez a három dlc lesz külön is 10 euróért vagy egyben majd 25 euróért.Ezért éri meg most a 24kéert a delux, ha minnél előbb akarsz vele játszani.
Ok, én sem veszek mindig teljes árban játékot, de ez kihagyhatatlan számomra. -
törölt tag
válasz Wesder #163675 üzenetére
Szerintem ez teljesen érthető. Az MS könnyen kiáltja világba, hogy bezzeg ő milyen laza, mert Xboxon és PC-n is engedi. Ja, úgy könnyű, hogy mindkét platform az övéké.
Kíváncsi vagyok, hogy egy olyan világban, ahol a PC és a PS is a Sonyé lenne, vajon az MS engedné-e? Hát nem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #163721 üzenetére
Ha a Sony arrogáns, akkor nem értem, miért nem google play-en jelent meg a droidos verzió
Vagyis értem, nyilván nem akarják, hogy bármennyit is fizetniük kelljen a google-nak, viszont így, hogy úgy fogalmazzak, hianyzik részükről az erkölcsi alap, hogy bármivel is a Sonyba állhassanak.
De lényegtelen az egész, ebből a br őrületből kimaradok, nem az én világom, csak nehogy egy nap pc-sekkel eresszen majd össze az éppen aktuális kedvenc ps-re megjelenő kompetitív lövöldém.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
törölt tag
válasz Wesder #164205 üzenetére
Még képet is rakott be róla basszus és tisztán látszik, hogy Black Ops IIII a neve.
Felvilágosítalak, hogy a IIII is teljesen valid római szám.
Nagyon sokáig I II III IIII V VI VII VIII IX X XI XII formátumban voltak használva. Sőt a mai napig sok minőségi órán így vannak jelezve. Tudni illik, az első negyedben csak olyan számok vannak, amik sima I-t tartalmaznak(I II III IIII). A második negyedben csak olyanok, amikben van V (V VI VII VIII), míg az utolsó negyedben csak olyanok, amikben van X (IX X XI XII).Baromira nem értelek téged sem. Full fölöslegesen kötekedsz emberekkel, akik semmi rosszat nem tettek
-
seniman
veterán
válasz Wesder #164225 üzenetére
A 2014-estől csak mobil app kell hozzá.A 18-as demóját kipróbáltam,pedig se kamerám,se fagyim.PS3-on kellett neki a move.
(#164223) AxBattler
Ebből majd megint lesz a sértődés,hogy itt az elit péess topikban azt mondták neki,hogy verje a f*****át az ikszbokszába.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
nagyúr
válasz Wesder #164225 üzenetére
Nem ez az elsődleges szempont (Just Dance). Sokat gondolkodtam, hogy XBOX, vagy PS4 Pro, de inkább utóbbi mellett döntöttem (hogy jól, vagy rosszul, azt majd idővel kiderül... ).
Igazából meguntam, hogy PC-be folyamatosan kell dönteni a pénzt és egy normális VGA árából kijön egy konzol, ahol nem kell sz*rakodnoom driverekkel, hanem csak betolom a lemezt, vagy letöltöm a játékot és kész.(#164226) seniman: csak mobilapp kell hozzá??? Hogy érzékeli a mozgást?
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Wesder #164320 üzenetére
Anno, talán több mint 10 éve játszottam egy Runes of Magic nevű free mmorpgvel, egy srác képes volt egy fegyóért 1.5 milló forint értékű eurót kiadni, pontosabban a tierezéséhez szükséges kövekért. Övé volt a szerver legerősebb fegyvere kb 2. hónapig, míg jött az új kieg, ahol az új terület lényei hasonlóan erős fegyvert dobáltak Szóval, én nem lepődök meg, ha bődületes pénzeket adnak ki az emberek mikrotranzakcióra.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest