-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz Csillag01 #42082 üzenetére
Birom az olyan embereket, akik egy meg ki nem adott jatekra mondjak azt, hogy jobb mint a mar megjelent xy jatek. Lehet bedoltel a grafikanak, a marketingnek, es elorendelted, de en mar ilyenekkel ovatosabb vagyok.
Legutobb majdnem megszivtam a Crew-el, mert olyan hangulatosak voltak a trailerek, hogy az elorendelesen gondolkodtam. Aztan szerencsemre bekerultem a betaba, es azota messzirol elkerulom. Ha lehet egy jatekban az iranyitast kritizalni, az a Crew. Driveclubban mostanra ha akarnak se tudnak kicsuszni, vagy "pattogni".Amugy nem minden jatek jelenik meg ps4-re digitalisan? Lestem peldaul pont a Project Carst, de egyik storeban se talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest