- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam életem első PS4-ébe, ami tulajdonképpen az első konzolom is. Igyekeztem itt minden lényegesnek utána nézni, amire főleg az PlayStation 4 útmutatók, leírások, nem csak kezdőknek adott kellő iránymutatást. Figyelemmel arra, hogy idáig PC játékokat toltam egérrel és klaviatúrával, most én is küszködöm a kontroller adta nehézségekkel. De ezzel nincsen gond, tudomásul veszem, hogy ez egy más vonal, erre megint időt kell szentelni, hogy megfelelően kezelhető legyen. (Jelenleg egy kicsit hasonlóan vagyok ezzel, mint huntenseN fórumtárs)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme egy ilyen hozzám hasonló kezdő "pancsernek" beruházni Playstation Plus-ba? Kapok innen valami olyasmit ami hasznos lehet a számomra? Vagy inkább egyelőre csak tanulgassam kezelgetni ezt a platformot az eddig beszerzett lemezekkel egyjátékos módban?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest