-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko #161443 üzenetére
Én ezt tudom, pont arra voltam kíváncsi, hogy az olcsóbb kábelen (pl. amit a PS-hez csomagolnak), de olyanon aminél azért nem sz@r az árnyékolás és nem esik szét a jel, milyen képi különbségeket lehet felfedezni egy jó minőségű, prémiumhoz képest. Mivelhát van aki látja, hogy más eredményt ad a kettő.
A már linkelt teszt alapján és amit Moby még hozzátett azért végül rájöttem, hogy 4K HDR-ben már egy csomó pixelhiba keletkezik (mondjuk legyen tíz vagy akár száz is a nyolcmillióból), és ezeket a pöttyöket látják egyesek (csak nem tudta eddig senki megfogalmazni, hogy mit lát mert nehéz körbeírni), míg másoknak nem tűnik fel (mint pl. a YUV422 sem az RGB ellenében).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest