- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz #86564352 #11921 üzenetére
Szia!
Köszi a megerősítést.
Az After Shave-et a Maliziaból azt én is szoktam látni az InterSparban, csak a Malizia Balzsam az amit nem tudnak már beszerezni. (egy kis maszek drogéria, évek óta ott veszem/vettem) Lehet ezt is kivezeti a gyártója, mint pár éve a Pre Shave-et?
Ezzel a Lidlis szerrel az a fő gondom, hogy és mivel balzsam lenne, nem szabadna hogy csípje a bőrömet borotválkozás után! Malizia After Shave (pedig az utáni arcszesz) az semmi ilyet nem tett. A Balzsam meg aztán főleg nem. Na mindegy is, a szomszéd majd elhasználja. Pengézik nem villanyos borotválkozós, és az erdészetnél dolgozik. Azt mondta, mindegy milyen az illata, kint az erdőben nem probléma, a bőre meg mint a rinocéroszé és bírja.
Jók azok a kínai cuccok, nem szidd őket...
Én nagyon kíváncsi lennék és kipróbálnám, már csak a móka kedvéért is, a Xiaomi eső érzékelős automata esernyőjét.
Gyagya másik szomszéd pár hete vett a Tecsóban egy autóba való lábgumi szettet. Ócsó vót, hát nosza...Na annak olyan erős ecethez hasonló kibírhatatlan "illata" volt, hogy nem lehetett megmaradni az autóban még lehúzott ablakok mellett sem. Két napra rá kuka kidobás lett az olcsóság vége.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...