-
IT café
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
A Philips tv tudja vezérelni a HUE izzókat bridge nélkül? Ez csak nekem új? Mert eddig úgy tudtam kell a bridge is...
A tv-m menüjében van olyan rész, hogy Ambilight+hue.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Ez működik tv adásokkal is?
aliexpress ambilight -
oszy
veterán
A hue lámpák bridge eszközzel ki tudják egészíteni a két oldalas ambit háromra (négyre) vagy csak a kettőt tudják “kiterjeszteni”?
-
oszy
veterán
Aki használ külön hue izzókat, milyen foglalatba tettétek? Vettem egy 3 égős szettet és nem tudom hogy lenne szép és olcsó.
-
oszy
veterán
Járt már valaki úgy, hogy vezetékkel össze kötötte a tv a routerrel és nincs kapcsolat? Egyik nap működött, másnap nem. :/
-
oszy
veterán
válasz
Andras.Imre #35746 üzenetére
Ez azért jóval jobb, mint az LG!
-
oszy
veterán
válasz
Andras.Imre #35744 üzenetére
És a régivel mi lesz?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Megnézem a műsorokat, hogy valami alternatív helyről beszerezhetőek-e. Ha igen, akkor neki állok.
Köszönöm a megnyugtatást.
-
oszy
veterán
Egy Saphi rendszerű tv, ha alaphelyzetbe állítok (teljes gyári visszaállítás), akkor a rácsatlakoztatott SSD-n lévő felvételek is odalesznek?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Philips Hue New Bloom lámpát össze lehet "okosítani" a tv-vel vagy kell a Hue Bridge?
-
oszy
veterán
Soundbarra visszatérve. A Denon DHT-S516H már, mint egy TCL!
Nincs távirányító, ami nem is baj. Helyette van applikáció, amiben nagyon részletesen be lehet állítani dolgokat. AirPlay 2 támogatása is van.
Részemről ez volt a jó választás.Persze ettől függetlenül, köszönöm az ajánlásokat!
-
oszy
veterán
Nem tudom, hogy lehet-e, de már nem is érdekel. A használati utasítása is egy nagy 0!
Inkább választok egy nevesebb gyártót. Próbának jó volt, mert rájöttem, hogy sokat fejlődött ez a kategória az évek alatt.(#34608) erdey_a: Nem szeretném használni a saját távirányítóját.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Tudom, hogy tv topic, de Philips.
Melyik soundbart érdemes választani?
Philips HTL3310B/10
vagy
Philips TAB 6305/10 -
oszy
veterán
Passzolom.
Leírom még egyszer, hogy eddig volt. Onnan telepítettem.
Írtam nekik, ezt a választ kaptam.
"Köszönjük megkeresését!Sajnos egyes Phillips modellek, melyek 8-as operációs rendszerrel rendelkeznek nem támogatottak a szolgáltatásunk által. Egyelőre nincs információnk arról, hogy kompatibilisak lesznek- e a jövőben. Azonban két opciót tudok javasolni Önnek, amik segítségével el tudja érni a szolgáltatást. Az egyik a tévére való vetítés lehetősége, amit egy másik eszközről telefonról, számítógépről, laptopról tudnak elvégezni. A számítógép, laptop esetében szükség lesz egy HDMI kábelre, amellyel csatlakoztatni kell egymáshoz a két eszközt.
A második opció pedig, amennyiben hozzá szeretne férni az alkalmazásunkhoz, akkor ahhoz egy médialejátszó, okosító eszköz beszerzésére lesz szüksége.
Ha bármi másban segítségére lehetünk, keressen minket továbbra is bizalommal!
Üdvözlettel"
-
oszy
veterán
válasz
hallerlaller #34017 üzenetére
Gondolom előtte töröljem le az előző verziót.
52.20.0.13-as verziót kell leszedni?[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Nálatok megy most az HBO Max?
-
oszy
veterán
Törölhető!
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Mennyire ajánlott ez a típus?
50PUS7906
Ettől nagyobb nem fér el. -
oszy
veterán
válasz
Laszlooo77 #30493 üzenetére
Tilos itt hirdetni! Csak az aprón szabad! Nehogy gond legyen belőle!
-
oszy
veterán
válasz
topikevr23 #29950 üzenetére
Droidosat vegyél!
-
oszy
veterán
válasz
Azurooandrew #29947 üzenetére
Úgy tudom már egy ideje nincs működő program.
Kedvencek a megoldás!(#29948) anrab: Pár éve még volt működő csatornaszerkesztő! Működött is, mert használtam!
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Én minden tv-hez Maclean konzolt használok! Merem ajánlani!!
-
oszy
veterán
A Vanced appot honnan lehet beszerezni droidos tv-re?
Vagy arra "csak a Smart YT van? Az sokszor nem akar elindulni. :/
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Mennyire ajánlotta Philips 50PUS8505? Most egész jó áron van (175).
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Köszönöm! Megnézem.
-
oszy
veterán
Hogyan lehet egy egyszerű böngészőt vagy egyszerűen böngészni a tv-n? Vennék jegyet egy online előadásra és ott nézném meg. A telefonról nem akarom tükrözni. Köszönöm! 🙏🏻
-
oszy
veterán
A távirányító hátulján lévő billentyűzetből 1-2 betű nem akar működni youtube appnál. Találkozott már valaki ilyennel? Nem is értem mi történhetett...
-
oszy
veterán
Kipróbáltam a smart yt-ot. Nos, ha átállítom HDR-re lejátszás közben, akkor utána csak "homokórázik"! Alapból tényleg nem azon van, ahogy írtátok. Nem tudom hol lehet a baj. Wi-fi kapcsolat jó.
(#27354) Lokids: Én kb. 11-12 évvel ezelőtt ilyesmit használtam műholdas beltérinél :https://www.amazon.com/Wireless-Transmitter-Receiver-Channels-Adapters/dp/B07MVG9RXD 3 beltérit nem lehetett akkor betenni és így oldottam meg. De akkor még csak ismerkedtem még az 1080p-vel is.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Erre valaki?
Miért van az, hogy a szomszéd LG tv-je átvált HDR-re egy yt videónál, az én Philipsem (6501) pedig nem?
Ráadásul a Smart youtube alkalmazást használom. De a gyári sem váltott át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest