- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cr00py #19447 üzenetére
11e egy Xiaomi MI Router 3G, egy 5-8 portos gigabites switch kell mellé párezerert ( [link] [link] [link] , utolsó retek olcsón ) és a routerre tenni Padavant. Mindenre IS elég kell legyen.... rettentő kevés embernek kell valóban nagyságrenddel drágább router...
kory24: kell hogy kezelje a TV-n futó operációs rendszer. Szerintem nem fog menni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bendikeee11 #19404 üzenetére
Pesti Philips szervizt kell hívni de előtte én eleresztek nekik egy levelet képekkel. Központi szám is oda küldene.
Cim nem probléma szerintem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bendikeee11 #19400 üzenetére
Én most fogom majd bejelenteni a saját 55PUS6162/12-m , két helyen kezdett el foltosodni a kijelző - jobb oldal vízszintesen 10*3cm, bal oldalt függőlegesen 3*10cm felületen kb. - , világos/fehér háttérrel zavaró....
Nem ilyen mint a tiéd, holnap megpróbálom lefényképezni, amúgy is kell a leadáshoz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gabenn15 #19339 üzenetére
Összekötöd a TV-vel, bekapcsolod a TV-n a HDMI Ultra HD 444/422 beallitast az adott bemenetre. PC-n alapnak az 1080p-t fogja mutatni mindenféleképpen. Korlatozott dinamikatartomany és 422 mellett mehetsz 10/12 bitre 60Hz esetén, 30Hz és alatta lehetséges a 444. Viszont a kabel szamit mert a savszelessege.
A sárgával jelöltekhez mar jo kabel kell de ha be tudod allitani es nincs kephiba akkor atmegy a mostani 1,5 méteresen. Nekem 1070-es kartya van, kábelből egy jobb Ugreent hasznalok (kerek, 5méter)
Én amondó vagyok ,ahogy néztem 4k60 4:2:2 12bit korlátozott dinamikatartomány mellett, ha a teljeset engedélyezed akkor csak alacsonyabb szinmelyseg erheto el. UHD filmek lejátszása topikba tudnak tobbet segiteni szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Felraktam, működik. Update history.
TPM177E_012.003.070.191 (Date published:2019-4-4)
•No “scrambled channel” message when zapping to a DVB-T2 scrambled channel without CAM inserted.
•Picture format issue when playing video with some Smart TV Apps.
•DVB-C favorite channel list zapping issue in some countries.
•Prime Video playback freezing issue.
•TV auto wake up and lost favoritechannels issue.
•Smart TV connection issue related to ipv6 DNS query.
•Start Netflixwith only black screen issue.Amazon javitasrol olvastam hogy hibas volt az app és most javitotta amazon illetve a "connection issue" dolog pedig talan erintett is mert volt hogy nem latta az itthoni DLNA szervert csak az utan hogy ujracsatlakoztattam a halozati kabelt (van ipvv6-om)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Szaszabond #18621 üzenetére
Esetleg a használati útmutatót elolvastad? Feltételezem hogy nem és ez lesz benne.
Egér, billentyűzet, gamepad, távirányító.
-
wwenigma
Jómunkásember
Talán a wifi dolog miatt érdemes felrakni aki úgy használja. Este hazamegyek melóból és raengedem.
TPM177E_012.003.070.171 (Date published: 2019-1-16)
• Improvement on WIFI scan find no routers issue.
• Resolve ambilight brightness and switch to audio mode issues.
• Resolve France Channel CNEWS HbbTV hang up issue.
• Resolve Chili App video playback issue.
• Resolve Delta volume setting not stored issue.
• Cyber security patch. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BenceShearer #18480 üzenetére
TV-n van igy nincs libre/coreelec csak mondtam hogy azon rendszer alatt a kodi beallitasaiban van. DE FHD-ban a kezelofelulet van es felbontast valt lejatszasnal. Info gomb lejatszas alatt a TV-n nem mutatja?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BenceShearer #18445 üzenetére
Beallitasokban nézd meg hogy a kimeneti felbontást lehet e állítani automatikus váltással, libreelec-coreelec alatt neked kell kiválasztani mit akarsz engedni.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez már valamilyen specifikus problem lehet, érdemes lenne megprobalni ezt a topikot, ott AMD kartyaval valszeg fordultak mar meg ilyennel.
TV kapcsan nem tudom milyen beallitasok vannak de nekem 4:2:2/4:4:4 kivalaszthato igy ahogy irom, arra van allitva a bemenetnél, illetve annak szamitogep cimke adva a bemenetvalasztonal.
-
wwenigma
Jómunkásember
A fenti beallitasok a HDR átviteléhez kellenek, madvr-rel automatikus és nem kell bekapcsolva legyen windows beallitasaiban. Egyebkent egy kicsit csalodas, mert en nem latok semmi extrat hdr-es filmeknel, szvsz keves a TV fényereje hogy valoban elojojjon.
Egyébként természetesen meg kell mondani neki milyen felbontassal dolgozzon, ez normalis. Masik amit még be kell allitani az vagy a lejatszoban vagy a MadVR-ben a felbontas és a képfrissítés amit a video anyaghoz képest automatikusan hasznalnia kell.
Tehat a kettobol az egyiket kell hasznalni, vagy madvr vagy mpc-nek kell megmondani mit tegyen. A képélénkség pedig a TV beallitasaiban a szinkezelés vagy ilyesmi részen.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Egy sima DLNA szerver NAS-ról elég mindenhez....egymagos Goflex Net megy nekem erre a celra, azt hasznalja routerem torrentre es arrol megy a DLNA szerver is. HDMI-vel meg összekötve a géppel a 4K UHD HDR vagy egyéb anyag amihez az 5.1-es hangfalszettet akarom hasznalni. Ez a Plex szerintem a helyett hogy kiszolgalo lenne szerintem at akar kodolni amihez a szerveren kene prociero, szoval a beallitasait kene megnezni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
abteam2008 #17939 üzenetére
Nem emlékszem már hogy volt, most melóba rohanok később utánanézek. Még utoljára esetleg ez : [link] szinten pkg fullos új (ezen a linken mindig az van), mappa neve számít asszem, vagy gyökér...
mod: nevezd át upgrade.pkg -nek, és a gyokerbe rakd a fat32-re formázott pendrive-ra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
abteam2008 #17937 üzenetére
A fullost kellene ugyanugy, hatha pucolja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
abteam2008 #17935 üzenetére
upgrade vagy upgrades mappába raktad az upg file-t? Igazabol jo ha legfrissebb, irtsak a bugokat...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
abteam2008 #17932 üzenetére
Innen a 831MB-os csomag. Ez fullon felülir mindent. De ez csak feltételezés es lehet fel sem megy, sajat felelossegre, ha gebasz lesz akkor szerviz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
abteam2008 #17930 üzenetére
Nem tudom esetleg regebbit fel lehetne e rakni, van full romom korábbról. Ha nem megy akkor szerviz, elmeletileg kijonnek es felrakják vagy alaplapcsere.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Valahol irtak korabban hogy egy teljes ujrainditas nem art frissites utan, mar nem emlekszem. Lehet még a philips fórumon volt.
anrab: Philips sw developernek kellene feltenni a kerdest, en is latok par dolgot amit maskepp csinalnek meg. Valami oka biztos van miert ugy van ahogy, slendriánság vagy korlát.
mzso: tegnap bongesztem benne, aktual musoroknal volt - szerintem amibol keves van hatra - de odakapcsolva mutatta mi megy.
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pro Koryak #17166 üzenetére
Olvasd már el melyik tipusrol beszélek és egészen pontosan mit is írtam róla!? Esetleg a korábbiakat, belinkeljem az összeset? Retek messze van attól amit allitasz...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pro Koryak #17162 üzenetére
Orulok hogy beneztel. En tovabbra is keresem a 7303/7363 tulajt aki tud rola velemenyt mondani Borosp87 kollegának. Addig csak ez marad: [link] Az ambilight pedig odaver.
Reszemrol jo velemennyel vagyok a sajatomrol ami a 6162/12, termeszetes és jó szinek, ár-értékben bőven jó volt viszont ennél többért nem ajanlanam (BF 120e)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
McDuff #17143 üzenetére
Zárjuk már rövidre [link] .
A vezeték nélküli gamepadet sikeres párosítást követően azonnal elkezdheti használni.
Android TV Remote Control alkalmazas BT-n keresztül telefonról* Az Ön TV-készüléke nem támogatja a Bluetooth mélynyomókat és a Bluetooth hangsugárzókat.
** A soundbarhoz, a hangszóróhoz és egyéb audioeszközhöz HDMI-csatlakozás szükséges.Ezek mind bennevannak a kezelesiben, komolyan nem olvastad el?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Per Degaton #17080 üzenetére
Nincs hattervilagitas benne ami megy folyamatosan?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pro Koryak #16936 üzenetére
Lehúzza YT-ról?
-
wwenigma
Jómunkásember
6162/12 WIFI-jét végre kipróbáltam 5GHz-es hálón, 144Mbitet írt a router...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest