Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Lacess #225682 üzenetére
Ja, mondjuk a FoMoCo feliratokat láttam rajta. Röhögtem is, hogy a Ford másnak jobbat csinál, mint magának? Ugyanis ez az autó az előző Rangerhez (2016) képest ég és föld, a VW javára. Figyu, egyébként az autó maga tetszik, szuper, csak az okosságot b@szarintották el...
-
7Sony7
addikt
Három is van, mind ezt csinálja, úgyhogy szerintem is a kormány mozgását érzékeli valahogy.
bitpork: Ez jó gáz akkor, mert örültem, hogy ebben van végre tempomat, sokat használom.
A következő kérdésem pont az lett volna, hogy a nyomi sávtartót ha kikapcsolom, ahogy benyomom a tempomatot, vagy felgyorsítok 70 re, vissza is kapcsolja. Akkor ezt sem lehet kitakarítani belőle?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. VW, Amarok, 2024. Lenne pár kérdésem, hátha. Céges, tehát semmi garanciát érintő beavatkozás nem lehetséges.
Szóval: Megyek, fogom két kézzel a kormányt, és írja, meg pittyeg, hogy fogjam meg. Nem hagyja abba, míg nem mozdítok egyet rajta. Szerintem ez vizes, havas, jeges úton elég balesetveszélyes. Ki lehet ezt iktatni valahogy?
-
7Sony7
addikt
Mági, vagy aki tudja: Mk4 mondeo olajszivattyú láncnál mennyi nyúlás ami megengedett? (tudom, hogy off, de itt vagyok jobban).
-
7Sony7
addikt
Üdv Srácok. Akkut milyet? Varta blue, vagy Banner starting bull?
-
7Sony7
addikt
Srácok, van itt Alhambra/Sharan tulaj?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Úgy általában az 1.9 pdtdi motornál tudja valaki, hogy milyen költségek merülhetnek fel, ha gond van? Készülök váltani sima adagolós tdi- ről, de ha véletlenül belenyúlok, mennyi az annyi? Pl pd elemek, meg mittidomén mi van abban...
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Seat Alhambra 2004-2006 évjárat ról tudtok nekem adni valami kézikönyvet, leírást, felszereltségi szint összehasonlítást, stb?
Elsősorban dízel érdekelne. Lassacskán le szeretnénk cserélni a családi autót, és eléggé szimpi a típus, de nem tudok róla semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest