Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
V.Stryker #28402 üzenetére
Most is G50 van benne, megette a tömítéseket??? Szerintem nem.
tomcsi: Szerintem nem fog melegedni, szépen elfújja a meleget az utastércella és a futómű hídja között. A sima 1.6 és 1.8 is csak ezt a darabkát kapta, csak a dieselek vannak teljesen letakarva, nekem kb 20 centivel a burkolat fölött van a turbó, ha melege lenne, már leolvadt volna. Sok 1.8T-n a nagyobbat látom, mint első tuningalkatrészt. Van egy olyan mellékhatása, h habekapcsolnak a hűtő ventillátorai, (pl. klímázásnál) akkor kiszállásnál ha előlre felé kerülöd a kocsit, leégeti a szőrt a lábadról a forró levegő, mert a küszöb alatt fúja ki két oldalon a sárvédő és küszöb találkozási pontja alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest