Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
lord_devil #127277 üzenetére
Szintén.
Nagyon lassan megy fel (nem nyomom neki). Ha nem fűtök akkor kicsit segít. Olyan helyen lakom ahonnan elindulva sokat kell gurulnom. Ha vigyázok a gázzal simán haladok 10-15km-et úgy hogy a vízhő alig indul meg (persze rendes mínusz fokban). Lejtől vagy max fűtésen gyenge gáz mellett szintén képes lefelé mozdulni 90-ről. -
i-sti
senior tag
válasz
Nyugi nincs azzal semmi baj.
Nekem is ez van és Piwi kollégának.
2000 rpm lassan melegedik.
Én egy kilométert megyek 2000 rpm utána 2200 2400. Felmelegedik.
Lejtőn igaz-hogy a víz vissza esik 70 fok körüle de az olaj nem hűl csak pár fokot.
Nekem elől a embléma fölött rész le is van takarva.Kérdezd meg Piwi-t is. Ahogy tudom ő is ezt fogja elmondani. Párszor már volt beszélve hogy ezeknek a #fosdiesel CRTDI-nek minimális a veszteséghőjük.
(#127283) lenko:
Nekem 15e lenne. OE VW 050121113B -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Termosztát bizony,Wahler illetve Gates szokott lenni az ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest