Új hozzászólás Aktív témák

  • atos19881101

    senior tag

    válasz Mágus2 #125546 üzenetére

    Akkor jó az alapjárati fordulat?
    Biztos, hogy üzemanyag folyik, mert megszaglásztam. Nem olaj ... hogy honnan, az kérdés. Szerintem a tandemtől, mert ha benézek a motor mögé, akkor látom a folyást végig a motoron. Most a kérdés az, hogy ez az üzemanyag keveredett-e az olajjal is, mert ha igen, akkor lecseréltetem még egyszer azt is a szerelővel. Úgy érzem, ez drága mulatság lesz részéről.

    (#125547) Lacess
    Én úgy vagyok vele, hogy aki nem dolgozik, csak az nem hibázik. Ha valamit megbontasz, akkor abban benne van, hogy valamit tönkre is teszel. Ezzel nincs semmi gond ... csak azzal van, hogy úgy adta vissza a kocsit, hogy kész, semmi gond vele, és nem szólt, hogy baj van. (Most vagy nem vette észre, de akkor baszki ott baj van.) Nekem már az első kanyarnál fura volt, illetve láttam a fogyasztáson is, hogy valami nem kóser. A legjobban az dühít, hogy ha péntek este nem megyek el egy karikát a kocsival, akkor szombaton mentem volna 100km-re. (Ahova ugye el sem jutottam, és már csak jövőre lesz alkalmam legközelebb.) Akkor szerintem már nem ilyen képeket posztolok, hanem tűzoltóval a háttérben. :W

    Szerk.:
    De van nála egy fiatal srác. Én is arra gyanakszom, hogy Ő hozta össze most ezt. De holnap kiderül. Az tuti, hogy nem hagyom abba. A csövet is cseréltetem velük. Nem érdekel mennyibe lesz nekik, így nem marad.

    [ Szerkesztve ]

    /** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/

Új hozzászólás Aktív témák