Hirdetés
- Nem sikerült megismételni a Pokémon Go-sikert, eladják a játékrészleget
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Windows XP
- Vírusirtó topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pikszel #74210 üzenetére
Á nem, túl messze van ahhoz, hogy odáig montizzunk, eddig a leghosszabb tekerésem 153km volt, a végén kb már négykézláb mentem haza, igaz 2200m szintemelkedés is volt benne.
Erről a Körösfeketetóról még nem is hallottam amúgy, pedig ahogy elnézem annak a vásárnak nem kis hírneve van. -
pikszel
addikt
válasz
pikszel #61596 üzenetére
Az kimaradt az előbb, hogy vemhes volt Csacsi. Igen, így hívták
Mosolyogjunk is egy kicsit szerintem. -
jjeahh
nagyúr
válasz
pikszel #61494 üzenetére
Nekem pont olyan kell amiben nincs anyag, sima vászon és kaputt
, mert nyáron minden másban lefő a lában, amit nem szeretek. De persze azért az a kevés anyag legyen jó minőségű, pl. 2 éve vettem egy Ellesse tornacipőt, na az nagyon sz*r volt, nagyrészt műanyag volt az egész, égetett is rendesen
. Valami olyan anyagminőségű lenne frankó, mint a jobb olasz tornacipők (pl. Superga), csak ne essen szét 1 hónap használat után, ne legyen túlárazott és ne legyen 3 kiló párja
. A Pro-Keds pont ilyen lenne, csak visszafogottabb sötét színben nagyon ritkán találok...
Ja amúgy Converse nekem sem vált be. -
jjeahh
nagyúr
válasz
pikszel #61490 üzenetére
Most nekem is van egy Merrellem, igaz még új, szal hosszú távon nem tom beválik-e, de eddig elégedett vagyok vele. Ez a Vision Street Wear jó minőségű cucc? Eddig Keds, Superga, Toms, Converse, Kawasaki tornacipőket hordtam, de jövő nyárra valami mást márkát szeretnék, kipróbálnék valami újat, ezek a vászoncipők úgyis olcsók általában...
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
pikszel #58576 üzenetére
Én már mondtam ezt is nekük, hogy akkor megcsinálom gif-ben, de sajnos facebook profilkékpként és nyomtatva nem működik.
Amúgy megérte kitekerni a közelbe, egy zacsi ehhez hasonlóval tértem haza, megvan a vacsi -
jjeahh
nagyúr
válasz
pikszel #58556 üzenetére
Kis méretben az ennyire apró betűk egyszerűen nem láthatóak
Amúgy szerintem külön kéne logót csinálni mindhárom nyelven, csak nekük nem tetszik az ötlet. Utánnanéztem gyorsba' és cannes-től a szigeten át a volt fesztivál logójáig mindegyik így van megoldva, van belőlük külön angol és külön magyar nyelvű is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Hobby elektronika
- Politika
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- HyperX Cloud Alpha S Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST+KÉRHETŐ ÚJ FEJPÁRNA UTÁNGY.
- Philips UHD Smart TV 139 cm (55pus6561/12)
- HyperX Cloud Alpha Red Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST+KÉRHETŐ ÚJ FEJPÁRNA UTÁNGY.
- 2TB WD BLACK SN770! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! 0 GB írás! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest