Új hozzászólás Aktív témák
-
A Patkány
friss újonc
válasz King Unique #2166 üzenetére
Igen-igen, közben lapozgattam, nézegettem, úgyhogy pendrive helyett inkább megpróbálok egy Axagon ee25-xa6 + SSD megoldást - utóbbiból úgyis van egy, amit nem nagyon használtam mostanság.
Persze az is lehet a gond, hogy win7 alól próbáltam, ott pedig, ha jól hámoztam ki a hozzászólásokból, nincs meg az a támogatás/driver, ami szükséges lenne ahhoz, hogy az elszálósabb sebességeket is hozza a pendrive. -
A Patkány
friss újonc
Szevasztok USB-port polírozók!
Nemrég vettem egy egekig ajnározott, hipergyorsnak kikiáltott SanDisk Extreme Go 64GB USB 3.1-t, gondoltam, móka lesz majd vele a száguldás - de nem lett belőle más, mint kínos vánszorgás. Íme, egy kis sebességteszt:
Az olvasási sebesség tűrhető, azzal nincs bajom, de az írási.... Őszintén: rendkívül hitvány és szánnivaló.
Két, pontosabban három géppel is kipróbáltam, ez volt a legjobb eredmény mind közül. NTFS-re formázva még lassabb, mi több: még akadozik is...
Küldjem vissza, kihasználva a garancia nyújtotta lehetőségeket, vagy ez a típus tényleg ennyire hitvány?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 7db 14TB Seagate Exos X16 SATA3 kisker garis
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest