Új hozzászólás Aktív témák
-
A Patkány
friss újonc
válasz
King Unique #2166 üzenetére
Igen-igen, közben lapozgattam, nézegettem, úgyhogy pendrive helyett inkább megpróbálok egy Axagon ee25-xa6 + SSD megoldást - utóbbiból úgyis van egy, amit nem nagyon használtam mostanság.
Persze az is lehet a gond, hogy win7 alól próbáltam, ott pedig, ha jól hámoztam ki a hozzászólásokból, nincs meg az a támogatás/driver, ami szükséges lenne ahhoz, hogy az elszálósabb sebességeket is hozza a pendrive. -
A Patkány
friss újonc
Szevasztok USB-port polírozók!
Nemrég vettem egy egekig ajnározott, hipergyorsnak kikiáltott SanDisk Extreme Go 64GB USB 3.1-t, gondoltam, móka lesz majd vele a száguldás - de nem lett belőle más, mint kínos vánszorgás. Íme, egy kis sebességteszt:
Az olvasási sebesség tűrhető, azzal nincs bajom, de az írási.... Őszintén: rendkívül hitvány és szánnivaló.
Két, pontosabban három géppel is kipróbáltam, ez volt a legjobb eredmény mind közül. NTFS-re formázva még lassabb, mi több: még akadozik is...
Küldjem vissza, kihasználva a garancia nyújtotta lehetőségeket, vagy ez a típus tényleg ennyire hitvány?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest