- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Hali, tudtok ezekről valamit? Ennyiért gondolom ezeken is elég kamu az uv védelem [link]
-
Visormail
addikt
válasz
s7evcsenko #63577 üzenetére
"Ez ugyan úgy 8GB ram csak dupla sávszélességgel?" Igen
"Ha igen, akkor mi értelme a single channelnek?" Ez az alap, pl ha egy memória modul van a gépben akkor nyilván csak így mehet. Egyéb feltételek is kellenek a dualhoz, pl az alaplapnak támogatnia kell (ma már mindegyik, de régen még nem), egyforma méretű és sebességű memóriák kellenek hozzá, ha különböző márka/típus akkor változó, hogy sikerül e együttműködniük. -
Visormail
addikt
válasz
s7evcsenko #62753 üzenetére
-
Visormail
addikt
Mivel lehet forrasztani a mostanában gyártott alaplapokat, műszaki cikkekben lévő nyáklapokat? 1-2 apróságot próbáltam leszedni egy hibás STB lapjáról (csatlakozó, kapcsoló), de a hagyományos páka nem olvasztja meg a forrasztását. Bent melóhelyen meg ilyen [link] van, de azzal se tudott max hőmérsékleten kolléga leszedni egy hibás pc alaplapról kondikat, mert szintén nem olvad meg a forrasztás.
-
Visormail
addikt
Csapvizet sok éve nem iszok egyáltalán, úgyhogy arról nem kell átszoknom
Mentes ásványvíz és pí víz váltakozott eddig. Talán így szűrve, ezen gondolkodok az olcsóbbsága miatt.
Nem tudom nem sürgős, talán jár erre valaki aki már látta és tudja, hogy ez a sparos szabványos e.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Mi van ezekkel a sparban megjelent olasz víztisztító kancsókkal? Vett valaki, vélemény róla?
-
Visormail
addikt
Sziasztok. Érdekel valakit laptophoz való alátét? Ilyesmi mint ez [link] tehát egy párna amin van egy kemény felület. Nem babpárna, nem is ennyiért adnám. Új, nem volt még használva, a párna piros színű.
-
Visormail
addikt
Tudtok valamit erről? támogatás homlokzati nyílászárócserére
"Pályázatot benyújtani legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező lakás korszerűsítésére lehet. Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújthatnak be pályázatot."
Akkor most erre panelházak lépcsőházi szinten nem pályázhatnak, illetve az egyes panellakók külön sem, ha jól értem?
-
Visormail
addikt
Fregoli zsinórt ti találtatok valahol normálisat? A régi ami gyárilag a panelbe volt 25 évig jól érezte magát. Csináltattunk egy fregolit az erkélyre, pár év eltelt és elszakadt a zsinór. Kijött egy amúgy normális szerelő emberke, hozott egy az elszakadtnál is megint még vékonyabb zsinórt, felszerelte kért 2000et. Azt mondta ez van, egyre szarabbat árulnak mindenből, ő se tud jobbat hozni
-
Visormail
addikt
válasz
zsolt19900 #59203 üzenetére
hattrickuser-nek lehet kellene.
-
Visormail
addikt
Hello Érdekel valakit olcsó íróasztal? Régi, de nem kis vacak. 124cm hosszú mindkét felén zárható ajtós résszel (4 fiók és 3 polc), 58cm mély, 74cm magas. Okker sárga szerű színe van. A jobb lába belső felén alul lejött egy darabon, az élfóliák nincsenek jó állapotban, a többi része nem sérült. 5000Ft-ért vihető, kertvárosban van.
A 2 ajtós rész közötti helyre még egy nagyobb gyári fiók, illetve egy utólag billentyűzettartónak készített fa lap is van görgős sínnel, viszont egyikhez sincs meg a sín asztalra szerelhető része. Majd csak szeptember 15 körül hozzák az újat, akkortól lehetne érte jönni. A szállításban sajnos nem tudok segíteni, az emeletről levinni igen. Ha van kérdés írjatok privát üzenetet.
-
Visormail
addikt
-
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Hali Nincs valakinek nagyon olcsón eladó erősítője? Ilyen 10e körülire gondolok, nincs sok elvárás minden ajánlat érdekel, privátban jöhet. Akár csere is lehet ha valakinek ram kell [link]
-
Visormail
addikt
G.SKILL 4 GB DDR3 1333 MHZ CL9 memória eladó, compu group-ba 36 hó garanciával vettem 7 hónapja. 8000Ft hirdetés
-
Visormail
addikt
Érdekel valakit kis olajradiátor? Így néz ki [link] csak ez az 1500W-os változat 6 tagú, új állapotban.
-
Visormail
addikt
válasz
Silencer83 #56485 üzenetére
Hát akkor hagyd abba a hirdetést felőlem aztán. Kinyilatkoztatás
Azért ha mindenki szembejön az autópályán nem biztos, hogy te mész a jó irányba. A modorod meg nagyon gagyi.
-
Visormail
addikt
válasz
Silencer83 #56481 üzenetére
Nem kell megsértődni, kiírod hogy érdekel e valakit 3 alkatrész, erre írnak egy csomóan hogy igen. Egyiknek sem válaszolsz, majd 6nap múlva kiírod a fórumra hogy az első viheti. Ebben semmi logika nincsen, az sem igaz hogy nem voltál bent, láttam hogy többször is bejelentkeztél utána. Ezek után meg merjük említeni egy smájli kíséretében, hogy furcsán történnek a dolgok, és még neked áll feljebb
-
Visormail
addikt
válasz
Silencer83 #56469 üzenetére
A múlt hét csütörtöki pm nem volt elég gyors ezek szerint?
Arra semmit nem válaszoltál.
-
Visormail
addikt
Amin még műanyag borítás sincs? Annak nagyon örülnék, csak nem tudok vele mit kezdeni. Kellenének a végére a biszbaszok is amiket a régiről leszedni nem igazán lehet, mivel rá van préselve vagy mi, tömör gumigolyó van ráöntve az egyik már kettétört. Egyéb alkatrészek? Inkább maradjunk az eredeti kérdésnél, rákeresve nem igazán találtam értelmes boltot.
-
Visormail
addikt
Valaki rendelt már valahonnan kondigép alkatrészt? Gondolom pécsen nem lehet venni sehol pl drótkötelet.
-
Visormail
addikt
válasz
Stirlitz #55569 üzenetére
Hát igen voltak kisebb driver problémák, de ez gyártótól is függött.Nekem agp-s Butterfly S3 Savage4 32MB kártyám volt, arra csak a gyárilag hozzá adott drivert lehetett feltenni, mert az újabbal egyáltalán nem működött
Utána kicseréltem ugyanilyenre csak az Raptor márkájú volt, azzal már működött az újabb driver amitől szépen meg is ugrott a sebesség Soldier of fortune 1-ben. Pentium 1-es, agp 1x foglalatú alaplapban volt, Pentium 200MMX procival, asszem szintén 64MB edo rammal. A gyári driverrel még az üres szűk folyosón is recegett kicsit, csere után az újabbal már mindenhol simán futott csak a robbanásoknál/füstnél akadt.
Soldier of Fortune SYSTEM REQUIREMENTS
Ment vele a Need for speed 5 porsche is normálisan, arra emlékszem. -
Visormail
addikt
Kösz palmatex-et találtam itthon. Izopropil-alkoholt hol lehet kapni minél kisebbet/olcsóbbat?
-
-
Visormail
addikt
egér kérdés.
-
Visormail
addikt
Én évek óta nem iszom azt a szart ami a csapból jön, összehasonlíthatatlan az íze bármelyik legolcsóbb ásványvízzel vagy pí vízzel úgyhogy kénytelen vagyok cipelni, még ha szörpnek iszom azon is simán átüt (a szagát és a színét most hagyjuk). Nincs olyan hogy pécsi víz, mert egy rakat 1000éves csövön jön végig mire odaér valakihez, itt kertvárosban 3 utcával lejjebb is teljesen más íze van mint nálunk, nemhogy a belvárosban ahol szintén nem is hasonlít. Szóval ha valakinél jó az örüljön neki, de egyáltalán nem általános vagy csak megszokta/nem érdekli. Ráadásul Pécsen az egyik legkeményebb is.
-
Visormail
addikt
Búék mindenkinek
-
Visormail
addikt
Sziasztok, elszállt a set-top-box, bár bekapcsol és ad képet, de először nem volt hang egyik adón se csak többszöri ki-be kapcsolás után, aztán most már nem is talál egy csatornát se. A Nagy Lajos király úti szervizben rákérdeztem, hogy javítanak e stb-t és azt mondta hogy nem mert nem érdemes, a jótállási jegyen feltüntetett szervizben próbálkozhatok, de valószínűleg annyiba kerül a javítás mint egy új készülék. Az extreme digitalban vettem, a jótállási jegyen csak egy ügyfélszolgálati telefonszám van semmi más, azt még nem hívtam.
Vélemény? Tudtok esetleg valakit aki javít ilyeneket, vagy szerintetek se érdemes? Wayteq HD-90CX egyébként. -
Visormail
addikt
Túléli a win akkor is ha nem ugyanolyan a lap, ha a chipset azonos az már bőven elég, csak az sata mode ide/ahci beállítására kell figyelni hogy ugyanazon legyen mint előtte volt. Gondolom xp-ről van szó, az még kényesebb mint a 7/8 de egyáltalán nem vészes. Most újítottam fel egy ilyen gépet:
S939 sempron proci, via chipsetes lap, ati integrált kártya, 2x512 DDR1 ->
AM2+ athlon II x2 proci, nvidia chipsetes lap, nforce integrált kártya, 2GB DDR2
Win7 ment rá, de a régi vinyójáról simán elindult az xp is. -
Visormail
addikt
Van valakinek olcsón pci-os IDE kártyája?
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Kellene nekem 1GB 800MHz DDR2 memória pécsen 2000Ft-ért most a napokban. Van valakinek eladó?
-
Visormail
addikt
válasz
M_AND_Ms #53273 üzenetére
Ha ez a dobálózás megy akkor nem jutunk messzire. Most akkor elkezdhetnénk sorolni a vadbarom autósok rémtetteit is, egy révai nagy lexikon sorozatba bele is férne az 1%-a. Úgyhogy ennek semmi értelme, aneda mindössze arra próbált utalni hogy kb nincsenek kerékpárutak, egyszercsak kitettek egy csomó táblát pár utcára meg járdára. Azóta építettek egy pellérdit, az igazi.
oPalRx7: Egyébként én is amikor biciklizek ezeket a kijelölt utakat használom, amik mondjuk hatalmas kerülők is pl kertvárosból a belvárosba (ráadásul annak szélén meg véget is ér és onnan csinálj amit akarsz), de ki nem mennék az zsúfolt utakra.
-
Visormail
addikt
válasz
zsolt19900 #52902 üzenetére
"2magos 2-3-4gbos ramos pc-t árulnak számlával és akár garisan" 23ér???
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
válasz
zsolt19900 #52602 üzenetére
Természetesen jó, jelöld ki a partíciókat amit menteni akarsz, célként pedig a másik vinyón megadsz egy mappát abba csinál pár fájlt a többi adat érintetlen marad rajta. Persze ebben az esetben ne a klónozást válaszd ahogy abban a leírásban van, hanem mellette az image this disk gombot, ne csak a c meghajtót jelöld ki lementéskor hanem a kicsi system reserved partíciót is.
Ha akarsz boot lemezt is, vagy egyáltalán nem is szeretnéd feltelepíteni akkor azt nem kell megcsinálnod, innen le tudod tölteni [link] "Macrium Reflect Free - Rescue Media - WinPE alapú" résznél az iso fájlok. -
Visormail
addikt
válasz
plaszy #52255 üzenetére
xp-n már nem tudom megnézni pontosan hogy volt, itt egy részletes leírás [link] ami szerintem arról a verzióról szól
Kattintson az Eszközök menü Cím és stáblista parancsára.
– vagy –
A Filmes műveletek munkaablakban a Film szerkesztése csoportban kattintson a Címek és stáblisták készítése hivatkozásra.
A Hol szeretné elhelyezni a címet? lapon kattintson a cím kívánt helyére mutató hivatkozásra.
Az Írja be a cím szövegét lapon adja meg a címet.
Kattintson a Cím animációjának módosítása hivatkozásra, majd a Cím animációjának kiválasztása lapon válassza ki a kívánt címanimációt a listából.
Kattintson a Betűtípus és -szín módosítása hivatkozásra, majd a Cím betűtípusának és színének kiválasztása lapon válassza ki a betűtípust, a betűk színét és formázását, a háttér színét, az átlátszóságot, a betűméretet és a cím pozícióját.
A cím hozzáadásához kattintson a Kész, cím hozzáadása a filmhez hivatkozásra. -
Visormail
addikt
Eladó gépház ha érdekel valakit Thermaltake Swing Silver Jó lenne ha helyben elvinné valaki.
Már lenne egy vevő, de ő postázva szeretné. Ilyen súlyú és méretű dolgot szerintetek, hogy lenne a legjobb elküldeni? Néztem a vaterafutár mpl/pps/gtr-t, de a mérethatárba nem fér bele a hdt meg elég drága. Marad postai csomag?
-
Visormail
addikt
Köszi átadtam neki, meg lesz nézetve szervízbe hogy végülis mi a baja és akkor meglátjuk. Nekem azért a tápellátás is gyanús még mindig. Az aksira azt írja a win hogy 0% nem töltődik, míg tesztprogram szerint 47%os az állapota, tehát lehet hogy az se halott csak egyéb hiba miatt nem tölti.
-
Visormail
addikt
Köszi a válaszokat én már mást nem csinálok vele, amit tudtam megtettem. Holnap visszaadom a tulajnak, van egy univerzális tápja azzal még ki lesz próbálva. Ha úgy se jó akkor marad a szerviz aztán majd megmondják neki mennyiért lehet javítani, ő meg eldönti hogy mi legyen.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Valakinek van tapasztalata ilyen hibával? [link]
-
Visormail
addikt
Mondom megnézem a műsort a porton:
-
Visormail
addikt
válasz
Thomas1 #50110 üzenetére
Ez van ennek a témának [link], egyébként ezt senki nem fogja tudni megmondani. Teljesen attól függ, hogy hol laksz, milyen ház, mennyire van magasan/alacsonyan stb. Lassan leállítják végre az analóg adást (kb év végén?), akkor majd feltekerik a digitálisnak a jelerősségét, úgyhogy most már talán komoly antenna beruházást nem érdemes csinálni városban.
-
Visormail
addikt
+1 szerintem is beszívott, kb minden hülyeség abból amit írt. UPC-nél meg még ha papíron jók is lennének az adatok/árak akkor is ott a sok korlátozás ami diginél nincs. p2p forgalom sebességkorlátozása, max adatforgalom, mac cím regisztrálás (nem mindenkinek van routere, de ha néha ott egy másik lapos rádugja és néz hogy miért nem megy), hűségidő
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest