-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Üdv! Azt írja a lidl oldala [link] , hogy nem étel termékek esetén 90 napon belül visszaveszik, ha nem tetszik. Egy ismerős viszont közölte, hogy 1 évig vissza lehet vinni és szó nélkül visszaveszik, ő már több dolgot is visszavitt. Erről hallott valaki? Elég idétlenül hangzik. Most, hogy rákerestem, már a 90 napon is meglepődtem.
-
Visormail
addikt
válasz
CPT.Pirk #102340 üzenetére
Igen, ez van még ami jó valamire [menetrend.app]
-
Visormail
addikt
válasz
krisz768_ #100087 üzenetére
Na elkészült az új hivatalos menetrend app [TükeBusz facebook] "A TükeBuszON+ néven indult alkalmazás fejlesztője a minőségi IT megoldásokban élen járó HC Linear Műszaki Fejlesztő Kft." tehát aki az előzőt is csinálta.
Megnéztem, egy az egyben a PécsLines lekoppintása néhány nagyon apró változtatással, hogy ne teljesen ugyanúgy nézzen ki, a saját régi appjukra nem is hasonlít. A lényegi különbség, hogy ez a TükeBuszON+ működésileg megint egy rakás szemétnek tűnik első ránézésre. Csak 4 megállót vettem fel a kedvencekbe, de már belefutottam olyanba, ami fordítva van elnevezve, hogy melyik a belváros és melyik az uránváros felé menő. Egy kedvencre kétszer kell rányomni, hogy megnyissa. Ha megnyitok egy megállót, nem frissül dinamikusan az érkezési ideje, csak ha kézzel lecsukom, megint felnyitom. Még szerencse, hogy egy ismétlem "minőségi IT megoldásokban élen járó" cég csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Link? Tőled is kérdezem, mert én nem találtam. Gyárt a Grohe panel kádtöltő csaptelepet?
Exian: Ahha, nem listázza ki az oldalukon, de akkor rákérdezek náluk.
Járt bennt valaki a Csofémnél most? Érdemes benézni? [Black friday akció] honlapjuk nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Exian #101354 üzenetére
Ahha tényleg van ilyen is a honlapjukon [link] ezt észre se vettem. A kihúzósat vettem eddig csak amilyen gyárilag is benne van. Köszi a tippet. Hehh 11ezer, nem semmi, a kihúzós 7ezer. Most nézem, már a Junior Evo is 36 ezer, de persze egyből a tekerős váltóval nem lehet kapni.
McAdam6 Grohe-ből még nem találtam panelba való kádtöltőset. Ha szerinted gyárt ilyet, akkor jöhet link.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Próbált valaki panelbe való kádtöltős fürdőszobacsapból valami jobbat mint a mofém? Nagyon elegem van a zuhanyváltójából, hogy ha nem 1000-el folyatom, akkor állandóan visszaugrál. Hiába forgatja oda az ember, ahol van egy pöcök, veszek bele külön új zuhanyváltó részt, de megint hamar elkopik és utána abban a pozícióban is visszaugrik félig ha nem az általa elvárt a víznyomás és akkor félig itt folyik, félig ott. A réges régiek ilyet soha nem csináltak, ezektől az újaktól már herótom van.
Ezt találtam [link] ki fogom próbálni, ezen más rendszerű a váltó, ha nincs esetleg egyéb javaslat, tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
[L'oreal men expert magnesium deo roll-on] eladó 500Ft/db, van belőle 7, egyben 3000Ft. Kertvárosban vagyok.
-
Visormail
addikt
[16GB DDR4 memória] eladó.
-
Visormail
addikt
[Ryzen 5 5600G] processzor eladó
-
Visormail
addikt
Az ssd gyártói programját nézted? Nemrég írtam a HDS topikba olyanról amitől folyamatosan csontra fagyott a windows: "új de rossz Apacer AS350 256GB SSD-nél a HDSentinel nem mutat semmi hibát, csak az Apacer SSD Utility/ApacerToolBox jelzi ki, hogy növekszik a Total Later Bad Block Count."
-
Visormail
addikt
válasz
Ajándékok #100698 üzenetére
Helyi semmi.
emag(honlapon bejelölöd a korábbi vásárlások listájából hogy bajod van, intézik a futárt, volt hogy partner nem adta fel 2 hét alatt sem és a rendelésvisszamondásnál felhívtak elnézést kérni és még vígaszkupont is adtak, kérdésekre facebookon gyorsan válaszolnak)/alza(a honlapon nem igazán működött a bejelentés, nem történt semmi, emailt nem nagyon néznek, facebookon gyorsan válaszoltak és intézték a futárt)/aqua(garanciafutár szolgáltatás abból áll, hogy emailben beírod a kért adatokat és már küldik is a futárt, ha kész hozzák a javítottat/cserét)/pcx(itt én még nem garanciáztattam) ezekben azért menni szokott az ügyintézés. ipon-nál az van a leírásban, hogy lehetőleg őket ne zaklasd és oldd meg magad a gyártói szervízekkel, melóhelyen onnan vettünk sokmindent, de nagyon nem szimpatikus.
Ami ezeknél olcsóbb foramax/besbyte/stb amiket kiad az árukereső első helyre, ott ha valami baj van, az ügyintézésre azért szoktak lenni panaszok, ha elolvassa az ember.
-
Visormail
addikt
[Arcam AVR350] házimozi erősítő eladó.
-
Visormail
addikt
Üdv!
Érdekel valakit esetleg egy kerekes nyitott polcos tároló? A praktikerben mikrótartó konyhai tároló néven árulták 17 körül. Sima fehér volt, de én befedtem normálisan kinéző bútormintás öntapadós tapétával (a képen látható fehér pluszpolc nem volt része, utólag tettem bele). Felhasználási területeinek száma végtelen, nálam hi-fi állványként üzemelt pár évig. 60cm széles, 39cm mély, 75cm magas, 5 ezerért vihető (a tartókonzollal együtt amin a TV volt ha kell).
Ha vinné valaki és nagyon muszáj, akkor felteszem hirdetésként a nem tudom milyen egyéb/egyéb/egyéb kategóriába, ahová amúgy senki nem néz be és majd írnak piripócsról, hogy postázzam már el. -
Visormail
addikt
[Hivox Alces 3] elosztó eladó.
-
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
atv.hu csak nálam nem működik már 2 napja? A facebook oldalukon egy fél infó sincs kiírva, hogy műszaki hiba, dolgozunk rajta, vagy bármi.
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Azt a gyíkba írja, azt láttam. [link]
Kicserélik, ha meghibásodik egy LED égő?
Igen, a LEDCSERE programban átvett LED égőket az átvételtől számítva két évig kicseréljük. A csere helye: 2000 Szentendre, Dobogókői út 1. CYEB iroda. Kérjük, hozza magával a meghibásodott LED égőt, személyazonosításra alkalmas okmányt, és a LEDCSERE szerződést vagy számlát.Khm, Szentendrén?
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Rohadt unalmas szöveg. Te találtál benne bármi érdekeset? Arra gondolsz, hogy ha nem veszed át az égőt akkor kötbért kell fizetned?
Exian szerintem nem működik már ez a címük.
Befejezetlen kézbesítés Ideiglenes probléma merült fel az üzenet info@hisecajto.hu számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 45 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt.
Befejezetlen kézbesítés Ideiglenes probléma merült fel az üzenet info@hisecajto.hu számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 22 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt.A honlapon van egy üzenet küldő űrlap https://hisecajto.hu/kapcsolat/
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Pécsen, panel bejárati ajtó beszerelésre tudtok ajánlani valakit?
-
Visormail
addikt
Nem tudom megcsinálni házilag, nem is férek oda a korláttól, szerintem szaki is csak úgy tudná, ha megint a falon lógnának.
Na igen, persze akkor még az erkély belső falát se ártana, a túloldalán van pont a radiátor. A külső falon viszont ott a légkondi, plusz a redőny síne.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Eladó.
[Kingston A2000 M.2 NVMe 1TB SSD]
[Seasonic Focus 450 Gold] tápegység. -
Visormail
addikt
Sziasztok!
Vettem tavaly télre egy komolyabb párásítót a panelbe, aztán tél végére be is penészedett az egyik sarok, viszont a másik meg nem. Gondolkodtam miért pont ez a sarok, olvasgattam, leginkább hőhídtól lehet, hát miért lenne hőhíd, x éve beszigetelték kívülről a panelt, mindenhol egyforma.
Vagy nem? Upsz, dehiszen az a sarok már nem a szomszéd helységgel határos, hanem az erkély van a fal túloldalán. Hát kinéztem az erkélyen, hogy szigetelték le, nem hagyták abba egy kicsit előbb mint kellett volna? Na az ott a szoba sarka.
[kép] [kép]
Megnéztem a szemben lévő ugyanilyen panelt, meg azóta amerre járok kertvárosban mindenhol a házakat nézem, hát mindenhol normálisan végigér a szigetelés, sehol nem találtam ilyet, hogy fal megy tovább 10cm-t csupaszon. -
Visormail
addikt
Nem a városban mi nem történik...
-iparűzési adó elvonása
-gépjárműadó elvonása
-buszbérlet/jegy bevételek kiesése
-turisztikai adóbevétel kiesés
-lezárások miatti gyér adóbevételek
-szolidaritási adó
-önkormányzatokat illető díjak és további adók (közterület-használat, parkolás, idegenforgalmi adó) felfüggesztése
-járványügyi többletkiadások
-nem engedik a szolgáltatások díjait még az inflációval sem emelni
-a kormány megtiltotta, hogy emeljék a helyi adók szintjét, vagy új adót vessenek ki (akár olyan cégekre is akik a pandémia nyertesei voltak), vagy eltöröljenek bármilyen adókedvezményt
-kivonták az önkormányzatokat a rezsicsökkentésre jogosultak köréből
-rekord inflációEhhez kell hozzáadni a város adósságára fizetendő évi 1,74 milliárdos törlesztőrészletet.
-
Visormail
addikt
Semmi, nem ezt akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
ALR Jordan Entry 4M center olcsón eladó [link]
-
Visormail
addikt
válasz
Engineer086 #95902 üzenetére
Igen, megcserélve is az a halk és másik erősítővel is. Hát ez egy helyben áll elég rég óta, nem történt vele ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg pécsen valakit, aki megnézne egy hangfalat, hogy mi baja van, ill. lehet e javítani?
ALR Jordan Entry 5M, az egyik jóval halkabban szól és bizonyos frekvenciákon torz hangot ad. Én a hangváltót megnéztem, gyári állapotúnak tűnik, egyáltalán nem kezdett púposodni egyik kondi sem. A hátsó reflexnyíláson bevilágítottam, az egyik mélyközép és a magas hátulját látom, a forrasztások nem engedtek el és elég tiszta is minden. Mondták, hogy talán a tekercs sülhetett be.
-
Visormail
addikt
[3400G] processzor eladó.
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #95644 üzenetére
A [párásító] is megvan még, azóta használaton kívül.
-
Visormail
addikt
[forgószék] eladó 10E.
[LG 29UM59-P] monitor eladó 40E. -
Visormail
addikt
Üdv!
Forgószék eladó 10E fix ár. [link]
-
Visormail
addikt
Meg mi van a nem fix IP-s hálózatokon? Ahol változik az IP, honnan fogja tudni az Anydesk szervere, hogy az adott kikapcsolt gép milyen új IP-re vándorolt át?
Hogy milyen új IP-re vándorolt át azt nem tudja a WOL, MAC címet kell megadni az ébresztéshez és szórással kiküldi a hálózatra. Amelyik gép figyeli az ilyen magic packet csomagokat, az mind megnézi, hogy neki szól e.amivel nem ment, annak a BIOS-ában nem találtam WOL funkcióra utaló beállítási lehetőséget
Vannak alaplapok ahol pl ErP nevű beállítás van, ami egy energiatakarékos mód, ennek kell kikapcsolva lennie, akkor a hálókártya kap áramot kikapcsolt gép esetén.[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
[Patriot Viper4 2x8GB DDR4] eladó.
-
Visormail
addikt
Na ha már ilyen témák mennek. Szerintetek az rendben van, hogy egy lakó a garázsában szervizt nyit? Kiírja, hogy műhely, ki tesz kis táblákat és a lakótelep közepén minden nap (hétköznap, hétvégén egyformán), reggeltől estig (de nem kora és késő) kalapál, flexel, köszörül, fúr.
-
Visormail
addikt
Üdv! Tegnap este 11 körül elment a diginet kertvárosban, ma reggelre se jött vissza. Másnál történt ilyen?
-
Visormail
addikt
válasz
Ajándékok #94352 üzenetére
Én megrendeltem ezt, köszi a linket, már megjött (futárral küldik, semmi plusz költség nem volt) és használom is. Rohadt jó, csak eddig nem tudtam, hogy lehet ilyet kapni, már sok évvel ezelőtt kellett volna. Végre nincs szél a szobában amit gyűlölök, utálom a hagyományos ventilátorokat is. Most ülhetek a légkondival szemben lévő asztalnál, öltözhetek, bejöhetek a szobába fürdés után, stb. A hőmérsékletet meg ugyanúgy tartja.
-
Visormail
addikt
Hello
Crucial 500GB M.2 SSD eladó.
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
A [Marantz SR7400] házimozi erősítő továbbra is eladó, amióta kitört a covid nem tettem fel újra.
Ill. ahogy korábban jeleztem a [párásító]t is lehet vinni, ha érdekel valakit ilyenkor. -
Visormail
addikt
Így van, el kell felejteni az ilyen kutyacégeket, eleve egy csalás maga a léte. Az ilyenek egyed/rém uralmát verte szét a digi. Ha nem jött volna, kb még mindig 5ezret fizetnék a 10/2-es netért upc-nél. Hozzánk ez a flip 4x jött zaklatni. Megmondtam nem érdekel, erre telerakják a kilincseket a papírjukkal és köv hónapban jöttek újra végigkopogtatni mindenkit, aztán megint és megint.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Fél éve szórakozik a netem, hogy sokszor nem töltődik be egy oldal elsőre egyáltalán, vagy csak félig, de ezen jót gondolkozik, majd közli, hogy kész.
Ma végre itt is volt a digi az átalakítás miatt, most egyelőre elég jónak tűnik, ég és föld az oldalak betöltődése. -
Visormail
addikt
Eladó lesz pár nap múlva 2db HyperX 4GB Fury DDR4 2666MHz CL15 HX426C15FB/4, 10E Ft.
-
Visormail
addikt
Sziasztok!
2db 100/100as 1TB-os asztali belső HDD eladó.
Egy SAMSUNG HD103SJ 6.000Ft és egy Seagate ST1000DM003-1ER162 5.000Ft. -
Visormail
addikt
Volt ilyen munkatársam, mint az ujjam. Azt mondja vigyem már le neki a kocsihoz ezt az asztali gépet mert nagyon nehéz. Egy normál noname irodai gép volt, minden integrált alig volt pár kiló. Levittem neki, azt mondja jó nehéz mi? Mondom, háááát nem. Erre, hát mert te nagyon erős vagy
-
Visormail
addikt
Üdv!
A kácsa kábel elkelt. Ami most eladó:
[Gotham hangfalkábel szett]
[Marantz SR7400] nem HDMI-s házimozi erősítő.
[Denon AVR-4311] HDMI-s házimozi erősítő.
[LG 22EB23PY] monitor.Múltkor itt írtam, hogy a monitor is vihető csak akkor épp nem volt aktív a hirdetés. Erre egy ember direkt ezért beregisztrált ide 2019-09-16 20:43-kor, 20:48-kor írt nekem egy üzenetet, majd soha többet nem lépett be az oldalra, tehát a válaszomat sem olvasta.
-
Visormail
addikt
válasz
XboxGamePass #87226 üzenetére
Nálam összevissza szórakozik már hónapok óta. Közben routert is cseréltem, de nem változott.
-
Visormail
addikt
válasz
samu2062 #87074 üzenetére
Jó neked, nálam már hónapok óta furcsán szórakozik. Most amióta kitették a plakátot nálunk is, hogy jönnek, azóta négyzetre emelkedett a probléma. Tegnap óta már multi játékokba se lehet belépni, mert pár perc után megszakad az egész és kidob.
Ez még eddig mindig a maximális 5 vonal volt:[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Nálam egyre rosszabb a diginet amióta megy az átépítés. A honlapok sokszor csak 2x-3x-ra jönnek be, már marha idegesítő.
-
Visormail
addikt
KCE-FLW15 hangfalkábelből van 2x8m, ha valakit esetleg érdekel féláron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest