- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
Virágot az öltözőmbe!
Nekem kell a drágább paszta! Az én hűtőmnél - mint mondottam volt - sokat számít!
gabx76: ASUS-os matricám nekem is van, sőt MSI is.
Moddingfan: Re PÜ ment! Újfajta Pentium 4 HT-s matrica kellene Arctic Cooling és TT Key 3 matrica mellé! Azért THX! 3 matrica elég is lesz a gépre, bár egy spéci Intel Desktop Board Classic Series matrica is jó lenne - ha van ilyen!
Bandeee: De milyeneket villámlott...jégeső is esett! Most mertem visszanyomni a gépem...még jó hogy van notim!
-
Bandeee
tag
villámlott !!! skacok!!!
-
a2d2
addikt
Hülyeség. Apróbb ingadozásokról én is hallottam már, de leginkább csak bizonyos körzetekben, ahol még nem volt felkészítve a hálózat a megnövekedett energiafelvételre. szóval a nagy pécsi átlagnak nem kell ilyenektől tartani, másrészről mire ez az áram eljut a processzorodig, egykét dolgon átmegy azért előtte. Egy normális tápnak le kell tudni kezelni ezeket, ha meg nem akkor úgyis mindegy, paszta ide vagy oda
Szóval szerintem is van jobb helye a pénznek ha ilyentől tartasz (feszültség stabilizátor, jófajta táp, esetleg egy szünetmentes, vagy akár csak egy túlfesz. elleni védelemmel ellátott elosztó) De persze nem beszélek le senkit, biztos jó anyag ez a paszta. És végülis nem gond ha figyel valaki a legappróbb részletekre is. Erről Kaics jut az eszembe, aki fáradhatatlanul kutatja már egy hónapja azt a nyomorult Intel-es matricát
Valaki szánja már meg aki most vesz procit -
Zewa
senior tag
-
Dare2Live
félisten
Szerintem meg motorozni meg bélyeget gyüjteni hülyeség.
Arrol nem is szolva, hogy haverom 2havonta vaxolja a kocsiját.... csakhogy csillogjon....Anno még "extrem" tuninger korszakomban 3-5Cdifiért böven kiadtam 1200Ft. Sött ha kellett 2napomat elcseszve procit poliroztam és netudd meg mennyiért volt vizes, peltier-vizes rendszerem. (és akkor az holvan egy cascade kompihoz képest...)
Kinek mi a hobbia.... (Most már inkább házra gyüjtök
) (Csak minek....)
-
gPoint
tag
Zalman VF900CU 4K
-
a2d2
addikt
válasz
s7evcsenko #3281 üzenetére
csípőfogó megfog, ventivezeték elvág
-
nbl2
senior tag
válasz
s7evcsenko #3276 üzenetére
Nekem van egy FSP 300w-os de nem passzív, mert van benne ventillátor!
-
s7evcsenko
addikt
Keresek passzív tápot olcsón!
300W-os kellene.... -
Macka
veterán
Itt is van hűtőzsír, jófajta.....
-
polip
addikt
érdekelne valakit egy m600i?
enyém, gyári független, garos még
-
Kaics
aktív tag
Tudna valaki egy tuti digitális fényképezőgépet ajánlani 50ezer körül?
THX
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek=754-es lapot+procit+512ddr1+vga=20k
-
4sal3
aktív tag
sziasztok
végre rászántam magam hogy megkeressem ezt a topicoteladásra kínálnám az alábbi félconfigom:
athlon xp 2400+
mercury kvt600x-L lap, via kt600 csipsz, agp 8x ddr400memót eszik 2 slotba
radeon 9250 (128mega, agp)
300w táptudom nem csinál nyarat ez a gép, de netezni, filmezni, zenélni, munkára tökéletes, esetleg huginak, öcsinek, anyukának megfelel általános célokra
-
beneszilo
tag
Lehet valahol Pécsett kapni mx-2 pasztát?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megpróbálom itten, hátha...
Keresek egy játékost, aki beszállna a hódítóba a 4/L szintre egy két személyíséges hadi/variba, mint szövim. VIP alap.
Többet nem írok, aki érti, az érti. -
nesa
veterán
D-Link DE-812TP+ Hub elado ill cserelheto PL DVD iro ,HDD,...
8 as szilikoncsovek eladoak ill csere is van.
256MB/533mhz DDR2 notiram elado 1K
-
magi20
senior tag
Cooler master Cm Sphere---hűtő eladó-----2hét gari
120gb pata 100%-os 6000ft---1hét
160gb sata--jól ír-másol-biztos van rajta 1-2 hibás szektor,de tárolásra jó 6500ft200gb sata 100%-os 8500ft---1 hét
Micrososft sidewinder---új--------14500--1év gari
point of view pad-kék ledes usb-s 3000
80Gb sata noti vinyó 8000---új fujitsu
120gb sata noti vinyó samsung 10000ft----új 3 hó gari rajtam keresztül-elvileg ma jönnek érte,de hátha mégsem4*512/667 notiramok--újak 3 hó gari 5000/pár---érdeklődni,alku van
512/533 samsung noti ram 3000ft
-
dunc
nagyúr
-
gPoint
tag
Leadtek 7600GS 256MB DDR2 PCI-E 9 hónap garral eladó. Zalman VF900CU -val, de igény szerint gyári hűtővel is. 14K, Zalman nélkül 11K
A kártya összes tartozéka megvan. -
rnrn
aktív tag
-
Ferdzsoo
addikt
Van egy Zalmi VF-700CU-m memsünikkel eladóba.
3,5k azára. Alkudni lehet, de nam ajánlott! -
Dare2Live
félisten
hát ha nagyfelbontás és akkorák a texturák AA/AFkell, hogy kell az 512 oda már 1950 tuti kevés.
olyan ez mint barátom 512es 7900e, 1920*1200ben crysisban lehet +50% fpse van mert 4helyett nála 6fps....van már 8800GT 256mbs teszt a neten na ott jól látszik, hogy hol fut ki rambol, hol kevés a 256mb.
-
nesa
veterán
Van elado 8as szilikon csovem a kek az atlatszo +tort feher,es fekete
a fekete az kb50cm darabokba van a feher az kb85cm a kek kozel 2m.
D-link hub meg mindig elado.
-
Speed®
titán
Üdv pécsiek!
Jánoska26 megkért, hogy véssek ide egy-két sort:5db TDK Dual-Layer lemez (vastagtokos) egyben eladó. Irányár 2000Ft.
Aki a legjobb ajánlattal felkeres, személyesen lesz átadva neki.
Érdeklődni kizárólag telefonon, 70/702-2018További kellemest,
Speeder -
Macka
veterán
8800GT jól meghúzva....
-
gPoint
tag
OP-ToTo, Kapitányzo vagy valaki aki megszórna egy ötvenes DVD pakkal...JELENTKEZZEN!!!!!
-
nesa
veterán
D-Link DE-812TP+ (12 UTP+1BNC) 12 portos HUB erdekel valakit,csere van.
-
Iginotus
addikt
200 gb-s nél nagyobb vinyo kéne nekem
-
Moddingfan
senior tag
Belkin notitatyók eladók [link], vadi új, garis, orig csomiban, 15'4"-os notihoz ideális.
Ára: 3500 Ft
-
grimetime
tag
-
Ferdzsoo
addikt
X1950pro még eladó hétfőig.
ha addig nem veszik meg postáznom kell... -
vatomi
aktív tag
Pécsiek! Van valahol a városban egy konzolbolt, ahol a MM árai alatt találok eredeti x360 játékokat?! Konkrétan most a COD4 kellene mindjárt 2 példányban!
-
grimetime
tag
ha felhívtad őket írd meg hogy mi a helyzet vennék bfg 8800 gt oc-t külföldről szamlaval mindennel, csak h lehet-e itt javittatni ez a kerdes..... mer pixmanias kurvak atcsesztek jol, most pihen naluk 2 hetet a lovem, marhara visszautaltatom hetfon. ilyen marha dragan veszem a kartyat es meg van pofajuk odairni hogy 8-10nap ugy hogy a megrendeles pillanataban az volt kiirva h RAKTARON (es kb 5 perccel azutan rendeltem meg miutan kitettek a kartyat az oldalra, sose volt nekik, csicska banda )
-
Moddingfan
senior tag
Eladó egy Abit Siluro GeForce Ti4200, 64mb-os változat, tökéletes állapotbna, dobozzal, kütyükkel.
Az ára:Kinek, mit ér meg
Lehet licitálni, induló ár NINCS, de azért ha lehet maradjuk a realitások talján
Érdeklődés priviben a szokásos feltételekkel.
Üdv
Modi
u.i: jövő héten brutális Pendrive és SD kari akció lesz
Márkák: PQI, Transcend, Kingston, 3-5 év, ill. élettartam garanciával és házhoszszállítással
Karácsonyi ajándéknak ideális
Izelítőül:
-1GB Kingston SD kari: 2,5K
-2GB Kingston SD kari: 3,5K
-Pendriveok már 1800Ft-tól, exclusive darabok is lesznekÉrdeklődés, előrendelés priviben
-
Fate-X
csendes tag
KapitányZoo jelentkezz minnél elöbb,az sms-sel kapcsban beszélnünk kell sürgősen!!!!
-
mark75
senior tag
sziasztok.
ezek kellennének nekem,ha megvan valakinek.
KARÁCSONY LIDÉRCNYOMÁS.
HOLLYWOODLAND.
FANTASZTIKUS NÉGYES 2 RÉSZ.
VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT.
TOMBSTONE (HALOT VÁROS).
-
Bandus99
őstag
AMD Athlon 1900+ CPUt keresgelek megvetelre
-
magi20
senior tag
amúgy,,ma felhívom a bfg hivatalos képviseletét,kíváncsi vagyok,hogy a gyártó gari,mivel ő vállal rá 5 év garit,az hogy megy? ha külföldön lett véve,és van számla is róla.
???hm ötlet?
lemehet 28k-ra is,,de tudod amikor valaki ír hogy vennék egyet 12k-ért,akkor annyira mindegy 28-vagy 30-mert akinek kell 30-ért is megveszi,kb már 6db kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest