- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
Igazolnom kellett a személyazonosságom.
Cím, személyi igazolvány, bankkártya és bankszámla.
Első kettő sima volt, bankkártya folyamatban van, várom, hogy megjelenjen a beírandó kód a számla kivonat megjegyzésében.
Bankszámlával picit gondban vagyok mert nem is volt regisztrálva nekem.
Beírtam a számlaszámom, elmentettem. Utaltam róla 400 forintot a PP számlámra...
Van még valami dolgom ezzel kapcsolatban?
-
ilovedigweed
senior tag
Nem kevertem bele rögtön! A banggood mindig csak időt kért a semmire, azt írták felveszik velem a kapcsolatot 2-3 napon belül és sohasem jelentkeztek, mindig nekem kellett írni.
Most ott tart a dolog, hogy megint időt kértek a banggoodnál. A PayPal visszanyitotta a reklamációt mert elküldtem nekik ismét a nyomonkövetést amiben benne van hogy Romániába szállították.
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Banggood vásárlással PayPal fizetéssel kapcsolatban!
November 19.én vásároltam a Banggood oldalról két terméket. Egy 3d nyomtatót és egy cnc gépet.
A cnc gép megérkezett időben, viszont a 3d nyomtató sehol!Rengeteg levelet váltva a Banggoodal és a Paypalal is azt hozták ki az egészből, hogy megkaptam a csomagot. Sajnos a csomag nem érkezett meg, karácsonyi ajándék lett volna!
Kaptam egy üzenetet a PayPaltól miszerint
"
Megkaptuk a következő napon benyújtott reklamációját: 2019. december 14.
Megvizsgáltuk az esetet, és elutasítjuk a reklamációt. Azért döntöttünk így, mert megkaptuk a kereskedőtől a szállítmány követési adatait, amelyek azt igazolják, hogy az árut kézbesítették Önnek."A DHL oldalán látni, hogy a küldeményt Romániába szállították le és nem magyarországra!
https://www.logistics.dhl/de-en/home/tracking/tracking-parcel.html?submit=1&tracking-id=CP007558575DEAz lenne a kérdésem, hogy mit tudok tenni az ügyben?
A fiamnak lett volna karácsonyi ajándék és nem volt olcsó!Kérem aki tud segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest