- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
tegnap már kaptam sok segítséget az ebay topicban, sínen is vagyok. a paypal-lal akadtam el. jó dolog ez a paypal, csak szopat. most már elég mérges vagyok. 3 éve nem használtam, elfelejtettem a jelszavam... nem gond, a kérdéseim tudtam, lett új jelszó, beléptem, hozzáadtam az új kártyám, ilyesmi, ment minden, ette a jelszavam.
ezután léptem be ebay-re, ahol hozzá akartam adni a paypal fiókom. katt után adom a paypal jelszavam, és azt írja nem helyes. három begépelés után biztos voltam benne, hogy nem csesztem el. ebay ki, paypal acc elővesz. most már oda se engedett bejelentkezni... remek. nem értettem, hogy foshatta el magát a jelszó, ilyen nincs. azért csak igényeltem újat, megjött a mail, csináltam egy frankó új paypal jelszót(immáron ez a harmadik). beléptem vele, kiléptem vele. működik. megyek ebay-re, hogy hozzáadjam, de a jelenség ugyanaz. ebayen belül azt írta, hogy a paypal acc jelszavam fos, és utána már a paypal-ra se tudtam bejelentkezni.
ez most mi a jó franc?
megköszönök minden tippet
ui.:
gondoltam, hogy valami rendszeren belüli átfutás miatt lehet(ami gondolom hülyeség), vagy fene tudja, szóval tegnap hagytam annyiban este. ma próbáltam újra, egyik jelszót sem fogadja el a paypal a két új közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest