Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz tibee77 #2026 üzenetére
én csak a videót láttam, a két órás smúzoláshoz nem volt türelmem. Marketingesként (de elképzelt fejlesztői énemmel is) nagyon rossz ötletnek tartom, ha egy tesztfázisban lévő, félkész játéknál liga közepén elkezdenek komolyan nerfelni.
Dominál pár class és build? Igen. Baj ez? Nem, hiszen látszik, hogy egy hónap alatt azért minden classhoz kitaláltak működő buildeket. Akiknek korlátozott idejük van játékra, azok mindig azokat a buildeket fogják keresni, amelyekkel ennyi idő alatt is értékelhető haladást lehet elérni. Én ezer százalék, hogy azért lobbiznék, hogy had élvezze a játékot most azzal, ami van (mi tettük neki lehetővé, ő csak élt a mi hülyeségünkkel), mert így sanszos, hogy az új ligára (amikor ezt a buildet szarrá nerfeljük) is visszatér, kipróbálni valami mást.
Liga közepén egyébként nem volt gyakori a durva nerf az emlékeim szerint. Azt nem tekintem durva nerfnek, ha egy build eddig 3 másodperc alatt végzett a pinnacle bossal úgy, hogy annak esélye sem volt, most meg 6 másodperc kell majd hozzá úgy, hogy annak továbbra sincs esélye - hiába 50%-os a nerf.Az armoron hiába fognak pár százalékot buffolni, az valóban nem fog segíteni. Tegnap még a patch előtt Pohx kirakott egy elég hosszú kívánságlista videót, amiben ezzel is foglalkozott. (Érdemes megnézni, gondolatébresztőnek.) Az armorral nem az a gond, hogy kevés, hanem az, hogy ellentétben az eva-ES vonallal, nincsenek igazán szinergiái. Hogy ez hiányzó spirit gemek, a hiányzó classok hiányzó ascendancy-jai miatt van-e így, azt nem tudni. De egy monk skillekből és a passzív fáról össze tud szedni 10-12k effektív life poolt (CI-ként), 70+% evasiont ÉS 60+% armort minden brutális exploit és csilliárd div nélkül úgy, hogy közben még sebzése is van. Ha ezt tisztán az armor fokozásával akarnák kiegyenlíteni és nem olyan komplex módon, ahogy a monknál van, akkor egy 300%-os növelés is kevés lenne az alacsony life pool miatt.
Védd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Steam Deck
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet