Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Aktív témák
-
Воланд
titán
Nézd, lehet "vergődni", meg személyeskedni de elárulok két dolgot:
1.: ha lett volna fent moderátor az oldalon, akkor amikor kértem a topik zárását, akkor már rég zárva lenne
2.: ha nem uppoltad volna folyamatosan a témát és én nem reagálok rá, akkor itt nem kaptál volna választ a kérdésedre, max a linkelt topikok valamelyikében, mert szépen elsüllyedt volna.Ezeket a következő szakmai kérdésed feltevése előtt vedd figyelembe!
Szerk.: (#10) Dexter74
Akkor még két dolog:
1.: Használd a szerkesztés gombot
2.: "Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben)" [link]Azonnali kérdések órájában minden fajta kérdést fel lehet tenni. Csak a teljesség igénye végett.
[ Módosította: philoxenia ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dexter74
tag
Köszi, épp ez lett volna az utolsó választásom. Nem szeretem a lehúzós szervizes dolgokat.
Egyszer-kétszer már sikerült belefutnom olyan dologba, amit pár ezressel kevesebből is megúszhattam volna.
De azért köszönöm az építő hozzászólást.Most már jöhet a drága woland_y2k barátom akarata....
-
djculture
félisten
Vidd el szervizbe mert ezt otthon nem fogod tudni javitani az f70-t akkor irja mikor túlmelegedik a végfok.Esetleg még ahangfalra kéne rámérni hogy minden oké e vele,meg a vezetékek nem érnek e össze mert zárlatra is bejön a védelem.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Azonnali kérdések órája (kiemelt téma)
Csak a te kedvedért még egy topik, ahol felteheted a kérdésedet.
Nyugi nem vett sok időt igénybe a szabályzat idézése, kb. 10 másodperc volt, mire megírtam azt a hsz-t.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dexter74
tag
Ha lenne olyan topik, hogy "erősítők és hibák" vagy "hibajelenségek a házimozi használata közben" stb... akkor egyet is értenék veled. De az általad ajánlott ebbe a kategóriába egyáltalán nem sorolható. Szerintem.
Itt arról van szó, hogy mi mit jelent. Lásd 1 hozzászólás.
-
Dexter74
tag
Oké. Te nyertél.Lehet zárni a topikot és egyben javaslom a házimozi téma összes többi topikját is. Ezek szerint elég belőle egy is!!!
Az általad ajánlott topicban "hogyan kössem össze az erősítőmet egyéb más eszközzel" vagy a "mennyi németországban az xy erősítő" hozzászólás mögött jól mutatott volna az én segélykérésem. Valószínű, épp megoldás is születik majd az F70-re.
De semmi gáz nincs ebből. Le kell tiltani a felhasználókat a topicnyitási lehetőségről és akkor nem kell neked ezzel töltened a drága időd, hogy idézz a háziszabályból.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"kerüld a felesleges topicnyitást. Egyszeri problémának ne nyiss topikot, különösen, ha van gyűjtőtopikja. A kis topikok hamar elsüllyednek, ráadásul igen kicsi az esély, hogy a téma szakértői észreveszik. A nagy gyűjtőtopikokban viszont általában megtalálhatóak. Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben), Motoros topik, Digitális fényképeim stb.) próbáld mondanivalód első körben azokban megosztani A felesleges topicokat a moderátorok / házigazdák zárni fogják!" [link]
-
Воланд
titán
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Legközelebb topiknyitás előtt használd a keresőt!
-
Dexter74
tag
Adott egy Panasonic SAHE7 házimozi erősítő. Használat közben kiírja az F70 hibaüzenetet valamint azt, hogy kapcsoljuk ki az erősítőt a hiba elhárításához. De visszakapcsoláskor újból F70. Nem ugyanolyan időközönként, mert van, hogy egy órán keresztül használom van, hogy 3 percig a fenti hibaüzenetig.
Különböző bemenetről használom (sz-gép digitális bemenetre kötve, valamint DVD optikai kábelen) a hibaüzenetet időről időre produkálja.
A neten annyit találtam erről, hogy biztosíték csere megoldja. De sajnos nem. Kicseréltem benne 3 üvegbiztit, ami 1 A, 2,5 A, és 3 A-esek voltak. Most is ugyanazt teszi, F70 és elnémul.Hálás lennék, ha tudna valaki segíteni mert egy jó kis erősítő, amit az egész családom szeretett. Ha esetleg megbízható szervizt tudtok ajánlani Szegeden, akik nem aranyárban gondolkoznak a munkadíjat illetően, akkor azt is szívesen fogadom.
Üdv.
Dexter
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest