-
IT café
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
válasz
trance89 #2248 üzenetére
Tudom, hogy régi hozzászólásra kérdezek rá, de nem találok egyértelmű információt sehol sem 4a gigabit router padavan (breed + padavan, ha lehetséges) telepítésére. Amit szeretnék, az egy múködő két routeres wds rendszer wifi-wifi kapcsolattal. Az egyik router már adott. Egy 3g padavannal. Viszont ez ugye már beszerezhetetlen, és nekem nem is kell még egy usb-s eszköz. A fellelhető információk alapján a két router hardveresen egyezik (-usb). 4a gigabites routert tudnék még venni, de nekem nem egyértelmű a padavan felvarázsolása.
Szóval két kérdésem, kérésem lenne. Egyrészt tapasztalatotok szerint mennyire müködik jól padavannal egy wds rendszer? Illetve tud-e valaki egy használható leírást padavanosításra az említett hardverre? Na jó. Még egy kérdés. Az összefoglalóban nem látom a támogatott hardverek között, és csak az usb hiányában van különbség a 3g-vel. Jól gondolom, hogy a 3g firmware felrakható erre is, vagy forgatnom kell rá magamnak speciálisan erre valót?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest