- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
DuálHuzat + nagy bazi szobába tervezett légkavaró. ;]
De ha tényleg valami jó hűtőt akarsz, akkor érdemes Zalmant venni. Jó választás AlCu, nagyon jó hűt, meg minden.Mégjobb a tisztaréz, de az valamivel drágább, és max 3-5 fok az eltérés. És ezek 1350-es fordulaton pörögnek minimum, ha jól tudom - ergó halk. :))
De ha csendes, jól hűtő hűtőt akarsz, akkor az alábbiak vannak
vízhűtés: király nagyon, és is tervezek egyet lehet.
folyékony nitrogén hűtés: A legjobb hűtés, -140 Cfok körül van a proci sz@rráhúzott állapotban. Hátránya: Mindig után kell tölteni, és ha magadra öntöd a nitrogént, akkor jön a legcikibb helyzet: Amikor a temetésen mindenki áll, csak te fexel. Najó, attól függ, hova öntöd. :))
Szal ha nem akarsz vízhűtést, akkor Zalman CNPS7000AlCu a te barátod (Meg a gugli, meg a kereső. :)) )
Üdv: Balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Cruz
aktív tag
Nem muszály.
Ha nem kötöd be akkor max fordulaton pörög.
Ha bekötöd állíthatod kézzel is.
Letöltheted a speedfan nevű progit és akkor állítod szoftveresen.
De max fordulaton se zavaró a hangja... (van ugyan, de a bmelyik cd-rom hangosabb ha pörget)Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...
-
Neo.
csendes tag
Van hozzá ez a Fan Mate. Ezt muszály bekötni? Valahogy nem akarom én kézzel állítgatni a fordulatszámot...
-
Neo.
csendes tag
A Zalmanhoz adnak pasztát vagy kérjek külön?
-
Cruz
aktív tag
Szia!
Nem hajlik a nyák! Nekem 7000Cu van az ic7 max 3-on és még csak meg sem mozdítja a lapot (7xx gramm ide vagy oda). A gyári p4 hűtők felfogatórendszerét ismerem, de nem kell, hogy ennyire erős legyen. A zalman-é pont jó. Erősen fogja, de nem görbít meg semmit.
A 7000 Alcu jó választás.Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...
-
Neo.
csendes tag
Ablak nyitva, de így sem akar 23 fok alá hűlni a szoba. Jó idő van. Ki is megyek a szigetre... :DD
''üresjáratban'': 44°C
NFS6 + mp3 jó félórán át: max 58°C
Mindezt minimális hűtő-fordulatszámnál. (~2350) -
Neo.
csendes tag
Asszem most kinyitom az ablakot... :D
-
konrad
aktív tag
-
Neo.
csendes tag
Naszóval. Minimum fordulatú hűtővel: raroltam 800 megát, közben antivirus tekert, plusz NFS6-tal mentem két kört :) 58°C volt a max. Most visszament 48-ra. Ez így jó?
-
Neo.
csendes tag
Letekertem minimumra. Most nézem (ASUS Probe szerint) a minimum fordulat: 2280-2295. Tényleg csendes (most), de kicsit leterhelem és nézem a hőmérőt...
-
Neo.
csendes tag
válasz andorpapa #16 üzenetére
Akkor egyezzünk ki az olcsó(bb) és csendesben :B A hatásfok talán nem is olyan fontos (már hogy ne lenne az :) ) mert elég hűvöset tudok csinálni a gépnek. Ha leszabályozom, akkor furcsa ciripelő hangokat ad. És hűt az minimumon is rendesen?
OK, a hajlás miatt no para :U -
andorpapa
őstag
A NYÁK-ról el sem tudjátok képzelni, hogy milyen erős! Aki már látott PC-romboló Showt, az tudja, hogy a versenyzők mindig a NYÁK-okkal szenvednek a legtöbbet. Bivalyerős találmány, így attól nem kell félni, hogy nyomvadt 700 gramm (tehát nincs 1 kiló sem!!!) kárt tesz benne.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
andorpapa
őstag
Kicsit nagyon az igényeid! Csendes, könnyű, olcsó és hatékony legyen? Alice csodaországban! Persze van megoldás. A Zalman CNPS7000A-AlCu jó neked.
- Halk, eszméletlenül csendes...
- ...mégis erősen hűt.
- Csak 445 gramm, tehát nem nehezebb a Coolink cuccodnál...
- ...ami miatt nem kellene aggódnod, 800-900 grammig a P4-es rögzítőkeret bármit simán elbír, 600-700 gramm alatt pedig még szállítani is lehet, tehát ezért, és az alaplap hajlásáért felesleges parázni, így természetes.
Az ára már más kérdés, de ilyen nagy igény esetében bizony már perkálni kell. Amúgy meg a 44 fok nagyon korrekt érték, nem is értem, hogy mi bajod van az Armorral. Fogod a potméterét, leszabályozod tökig, és máris csendes hűtéshez jutottál. Azért 1800-on már a Coolink ventije sem csap nagy zajt.COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Neo.
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy ezek a lapok elég rugalmasak. Láttam már ASUS-t kegyetlenül meghajlítgatva. Hűtő tépte fölfele a proci-foglalatot, ráadásul hülyén volt beszerelve, csak 3 csavar tartotta, plusz bivaly-hűtővel szerelt GeForce volt rajta... Na az hajlott össze-vissza, de ment. :C
A tápra vonatkozó kérdésem inkább a teljesítményre irányult. Elég ennek a 400W? Azért kösz a tippet, ha jön még kis lé a házhoz, beruházok valami megbízható(bb)ra. Amúgy miből gondolod, hogy ez instabil feszt ad? -
-=Ghost=-
őstag
lehet hogy behajlik mert a zalman amit ajánlottak úgy 700gramm körül mozog :DDD
-
Neo.
csendes tag
Ez alatt ugye nem hajlik be 45 fokban az alaplap? :D Szerintem nem tesz jót szerencsétlennek, amit most a Coolink alatt kell viselnie. Éléről nézve látszik egy kis hajlás. :F
-
Neo.
csendes tag
Mennyi különbség van az alu-réz és a tiszta réz között?
-
Calogero
addikt
meg egy szavazat a Zalman AlCu-ra :))
-
Neo.
csendes tag
P4 3.06-os HT procira keresnék valami nagyon hatékony és főleg nagyon halk hűtőt. Jelenleg egy Coolink COOL A2VSB hűti. Közepes terhelésnél 44°C-on. Valami halkabbat keresek és nem kell fordulatszám-szabályzós sem. Szeretném, ha az eredeti Intel hűtőhöz hasonlóan a BIOS szabályozná a sebességet. De megfizethető legyen ám! :B
Előre is kösz a tippeket!
Másik: erre a konfigra elég egy Codegen 400W táp?
ASUS P4G8X Deluxe
P4 3.06 HT
2x512 Samsung PC333 CL2
ATI Radeon 9500 Pro
LG GSA-4081B DVD-RAM/DVD-RW
Maxtor 120 GB SATA
Maxtor 120 GB ATA133
Maxtor 80 GB ATA133
1,44 MB floppy :D
Na, ez így mind menne egyszerre. Szóval? :U
Aktív témák
Állásajánlatok