Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #59036672 #15896 üzenetére
Mi-mi-mi
En csak elmondtam a velemenyemet a 2080Ti-rol, botranyos ez a VGA es meg mindig mosdatnak paran, 487k-s kartya es hulladek...
Nem lett volna szabad sem elorendelni sem venni azota, rohadjon az NV-re, akkor talan elgondolkodnak.
Bar ugyis megoldjak ezt, kartyacserek es uj sorozat azt csokolom, a hulyek meg nyomjak tovabbra is az NV amulatot...
Elmentem massziroztatni happy enddel, majd meseljetek mi volt vs-ben
-
Erdei88
veterán
Egyre botrányosabb a helyesírás már a forumokon IS
-
törölt tag
Nagy szünet jön remélem a mellékkönyv mindenkinél fel van töltve!...... Hatásszünet.........
Tailor hol vagy? "Vadnyugati trailert kapott a Farming Simulator 19 (PC, PS4, XO)"
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Végre péntek
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm itt van a fehér verziója, de amint látom elég közkedvelt ez a megálló
-
stoon
addikt
amd drivert mivel lehet lepucolni mert az ucsó szarakodik és valami régebbit kéne feltenni?
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
és hatásszünet vége......:millinek sok szeretettel
-
törölt tag
...........................................hatásszünet................................................
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15883 üzenetére
Ez jön a dance helyett:
A(z) https szerver IP-címe nem található.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN -
stoon
addikt
-
zovifapp111
senior tag
Hű basszus, fateromnak nagyon finom az új szilva ivóléje. Amolyan itatja magát kategória. A Mester ebből benyalna 2-őt és pikk-pakk megvilágosodna Nem győzné kirakni a "60 hz-es" grafikonokat
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15877 üzenetére
Bazze te nem olvasod a privieidet??? Igen bázz azt igenigenigen
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15875 üzenetére
Kérem a linket te nyavajás!!!
-
zovifapp111
senior tag
Az lehet, hogy valamikor vonzotta a bajt, de most már teljesen megjavult a fiú. Angyalokat lehetne mintázni róla, és amit a legjobban várok..........hatásszünet.........hogy egyszer kiadja a saját könyvét címe pediglen: Koldus és királyfi 2. avagy, mindig légy résen lombszívásnál
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz #59036672 #15866 üzenetére
én csináltam szörpöt.......hatásszünet.......és hat
(#15867) zovifapp111: első körben pléjersz csirkéjét akartam de mondták a csirke vonza a bant.....hatásszünet..... bajt
(#15868) Erdei88 :mostanában nem is küldtem!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
A sárki azt mondta,hogy reg-el a PH-ra és le leszek nyomozva és kideríti a mellékkönyv kifejezés eredetét, így mindent tagadok IS és titeket sem ismerlek IS és léptem a PH-ról IS...Kuzinnak meg üzeni a Papas-os üzletkötő haverom, hogy ha veszel egy ilyen Merci izét akkor a mankókerék helyett kapsz egy RTX-et a kocsihoz
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
Túlórázok hogy legyen RTX ON!
Nagyon csalódtam a drága barátomban, hogy nem ő az első 2080Ti tulaj. Ádibá zsebre teszi
-
stoon
addikt
na bréko bréko...............hova tűnt mindenki?(kivéve pléjerszt mert ő 0-24 ben nyomja a homokozót)
van egy-két irodista Pista köztünk tut,i mert reggel pörög a topik ,este meg a Milf az úr.........hatásszünet........hölgy!
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
A befukkolós luis de funes gifet küldjétek már el kérlek mert az istenért sem találom..
S O S
STOPNincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15852 üzenetére
Tiltakozom!
-
törölt tag
Erdő az isten!
(#15840) Erdei88 Én meg a GLE SUV-al.
Az a gond, hogy kellene hozzá mindenki mellékkönyve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Euro Jackpot következő héten várható bruttó nyereményösszeg (egy nyertes esetén): 90 millió €
"If I could only reach you
If I could make you smile
If I could only reach you
That would really be a breakthrough, oh yeah" -
zovifapp111
senior tag
válasz Milka 78 #15829 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Mester elméletben nagyon vágja, hogy mi a jövő, de gyakorlatban meg úgy tűnik le van maradva. Legalábbis nekem ez jön le! Ha én nem tapasztalok valami "kézzel foghatót" akkor addig nem bizonygatom az igazam...ennek a mai pirosszemüvegnek, kezd nagyon "vallás" szaga lenni.
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15828 üzenetére
Aham...most mondták, hogy a piros szemcsiben beépített freesync van, így az egész párhuzamosvilág smooth-abb mint szemcsi nélkül
-
zovifapp111
senior tag
Nem tudtam, hogy mi hiányzik ...
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15822 üzenetére
Mitmitmit...hatásszünet...60hz-re mi a tosznak erősebb kártyát fejleszteni?
Olvassátok el az egész topikot erről a 60 hz-es vitáról,besírtok! Én folyamatosan vártam a monitoron átrohanó jancsibohócot
Mintha a fingot reszelnénk annyi értelme van a vitának -
Kvg
senior tag
válasz zovifapp111 #15822 üzenetére
Vót má! Vega 20 lesz a nyakad rá. Kurva erős és drága kártya. Amennyiben 450k lesz ez is felejtős . Navi is skálázodni, de semmilyen alap nincs róla. 20Tflops lesz a felső. Ennyit tudni, a találgatósban mindent szabad.
Hanyagoljatok szetintem még a 450k ós Ti szériát az AMD lehet kihozza ~300ból.[ Szerkesztve ]
-
zovifapp111
senior tag
Azért kíváncsi vagyok, hogy Liza néni mit fog villantani ilyet lehet linkelni?
-
Milka 78
nagyúr
válasz zovifapp111 #15817 üzenetére
A hatásszünetnél besírtam
-
stoon
addikt
válasz zovifapp111 #15817 üzenetére
ABU for president??????
-
törölt tag
Risitas mesél a magyar albérlet helyzetről. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zovifapp111
senior tag
Krájtek vs. 340 nap 🍌
-
Milka 78
nagyúr
válasz Erdei88 #15809 üzenetére
A ti messiásotok no comment Basszus aki nem érzi egy 60hz-es monitor után a 144hz-et azzal komoly gond van és ehhez még egy sima W10 desktop is elég és én még nem is vagyok HC Gamer mint itt a fél banda
Annyit hozzáfűznék viszont, hogy aktív GSync (és gondolom FS mellett is) mellett viszont az én egyszerű szemem már kevés,hogy lássan egy fix 60 és egy fix 144hz közti különbséget és ha a kérdés ebben a kontextusban hangzott el akkor mea culpa.[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
"Ez egyébként régóta érdekel már, de a 144 Hz-nek mi értelme van? A 60 Hz-et még értem, de a 144 Hz az annyira magas érték, amit nehezen értek meg, ha nem VR-ról van szó.
Egyedül a késleltetés, ami eszembe jutott, de ugye sokkal több előnyt kínál a scene pacing még 60 Hz-en is, mint 144 Hz-en a rendszertelenített számítási modell." -
Erdei88
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest