- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
Dilikutya #6530 üzenetére
Lehet hogy félre értem a problémát, de szerintem a gond az hogy a Gmail címkék Gmail specifikusak. A Gmail címkék / tagek csak a Gmail webfelületén használhatóak a célnak megfelelően.
Az Outlook minden címkének egy mappát csinál és abba teszi a leveleket. De az egy mappa és semmi köze a címkékhez. A többlet szerintem abból adódhat, bár ez egy feltételezés, hogy az outlook külön mappákba is teszi az emailket. Ha email xyz rendelkezik az A/B/C címkével, akkor az outlook beleteszi az A/B/C mappába is, gyakorlatilag háromszor.
-
-
-
-
-
-
válasz
Dilikutya #6522 üzenetére
Az IMAP lényege, hogy ami az egyik kliensben történik, az szinkronizálásra kerül a többiekben is, viszont a levelek a kiszolgálón tárolódnak. Amennyiben a POP3 és IMAP protokollokat együtt használod, az egész megkavarodhat.
Tehát értelmetlen lenne az IMAP-nál azt várni hogy azok a leveleid amiket leszedtél törlődjenek... -
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #6521 üzenetére
Rájöttem valamire. Ha a webes felületen címkézem a leveleket, akkor azokat az Outlook letölti a beérkező üzenetekhez is és a címkével megegyező nevű mappába is, így azok kétszer is meglesznek. És ha weben törlöm, a kliens valószínűleg visszaszinkronizálja. Lehet, nem volt jó ötlet az IMAPI-t beállítani. Csak tetszett, hogy az emailcím alapján szépen beállít a kliens mindent. POP3 ugyan nem szinkronizál, de az használhatóbb is, hogy beállítható, hogy törölje a kiszolgálóról is a leveleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest