Új hozzászólás Aktív témák
-
dizsit
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni, mert egyedul nem tudtam orvosolni a problemamat.
Van egy regebbi gamer gepem, integralt gigabites ethernettel az alaplapon. A netem az 1000/300 Mbit-es amit a digi szolgaltat. Az optikan bejovo jelet az altaluk kapott HUAWEI HG8121H tipusu modem kezel, ez pedig direktbe ossze van kotve a geppel egy 20m-es CAT 5e UTP patch kabellel.A problemam pedig az hogy jatszas kozben (CS:GO) ugy erzem, hogy laggolok. Van, hogy ugy halok meg hogy en azt latom, hogy a fal moge visszaertem, majd a szerver visszadob egy korabbi poziciora ahol tenylegesen voltam a szerver szerint es meghalltam. Viszont nalam mar sokkal elobb voltam. A jatekszerveren kb 5-10 ms a pingem, loss es choke nem jelentkezik, fps drop-om nincs es atlag 200+ fps-el megy a jatek, viszont a gigabit-es internettel szopodok es nem tudom mi okozhatja a jelenseget. Ha barkinek van barmi otlete, akkor kerem jelezzen.
Az alabbiakat probaltam:
- a digitol kertem uj modemet (a jelenlegi az uj es a regebbivel is ugyanez volt a jelenseg)
- csereltem a halozati kabelt igaz mindegyik cat5e volt de a gigabitet kezelik es letoltesnel nincs problema
- frissitettem az osszes drivert
- frissitettem a windows
- Windows -> Szolgaltatasokban kiiktattam a windows update-et
- Steam es CSGO re-installt toltam
Egyik sem segitett.Viszont azt tapasztalom, hogyha reset-elem a routert akkor ideig-oraig (valtozo meddig) hibatlan a netem, mintha LAN-on jatszanek aztan megint visszaall a rossz uzemmodba.
Akinek van otlete, vagy volt mar hasonlo szituban annak kernem a szives segitseget!
Koszi, udv:
dizsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest