- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santino
aktív tag
válasz MaCS_70 #67728 üzenetére
Ez pontosan így fog üzemelni. Nincs NAT, csak modem. És a telefon is rendben használható.
Ahogy írtam is, hosszú ideje így használtam, a T-s egység mögött a saját routerem irányított mindent, DDNS is rendben volt.
Most is így van, csak már nem Zyxel a szolgáltatói eszköz.Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Santino
aktív tag
válasz tordaitibi #63948 üzenetére
Ott a bal oldalon nem kellene a check boxot bepipálni és aztán Enabled Selected?
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
-
Santino
aktív tag
válasz Sancho78 #57643 üzenetére
Szia!
Én ilyet vettem lassan két éve. Szintén a padláson van. Eddig bírja, semmi gondom nem volt vele, se télen, se nyáron. Az hogy hány fok volt azt nem mértem, de meleg volt néha nagyon a padlás levegője.
[link]Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Santino
aktív tag
válasz jambiyya #48596 üzenetére
Alapban a bejövő internetet először egy routerre kellene kötni, ami kezeli a kapcsolatot a szolgáltató és az előfizető között, aztán onnan lehet tovább osztani. A két switch nem gond, ha megfelelő a sebességük.
-
Santino
aktív tag
válasz freeknight #48499 üzenetére
A célnak tökéletesen megfelel. Blankolni a fogantyúhoz legközelebbi résznél lehet, ott nem záródik teljesen össze, pont annyi hely marad amennyi a külső szigetelés eltávolításához kell. De ilyet szerintem bármelyik szerszám/barkács boltban lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Santino
aktív tag
-
Santino
aktív tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni:
Első gép: Windows 7 két hálókártyával (HK1 és HK2)
HK1 net felé, HK2 második gép felé
Második gép: Ubuntu MateMind a két gép felett van rendszergazda illetve root jogom.
A két gépet összekötöttem egy LAN kábelen keresztül.
Az első gép HK2-nek adtam manuálisan egy 192.168.3.2 IP címet és egy 255.255.255.0 netmaskot.
A második gépnek adtam egy 192.168.3.3 IP címet és egy 255.255.255.0 netmaskot.
Pingelni tudok, oda-vissza rendben.
Azt szeretném beállítani, hogy a második gép az első gép internet kapcsolatát használja internetelérésre.
Mik a további teendőim, hogy a második gépen is elérjem a netet?
(nincs routerem, ebben a felállásban szeretném a problémát megoldani)Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest