- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz korcsillio #61970 üzenetére
Az Asus routerekben ezt a módot Media Bridge-nek szokták hívni.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Dzsekó
addikt
válasz korcsillio #61968 üzenetére
A LAN-on keresztül adja tovább egyszerű, bedugod az UTP kábelt, és megy.
Az, hogy Wifin kapja a jelet, ahhoz szükséges egy wifi adó. A kettőt össze kell hangolni. Többféle van: WDS, Ethernet bridge. Lehet, hogy nem jól értem. Esetleg leirhatnád, hogy mit szeretnél megvalósítani. -
jerry311
nagyúr
válasz korcsillio #32290 üzenetére
15 méter kábellel mindenképpen jobban jársz, mint egy Windows-os internet megosztással.
-
jerry311
nagyúr
válasz korcsillio #32288 üzenetére
Start --> Írd be: view network connections (vagy Control Panel\Network and Internet\Network Connections), jobb click --> properties --> Sharing.
Mondjuk azt mindig elfelejtem, hogy melyik kapcsolaton kell, amelyiken az internet van vagy amelyiken az xbox. 1-2 próbálkozásból meglesz.
(#32287) Mauzes
Öööö, hát ezt nemtom, amikor utoljára ilyet csináltam, akkor csak annyi volt, hogy beállítottam a nyomtató portját hálózatira. -
jerry311
nagyúr
válasz korcsillio #32285 üzenetére
Persze, laptopon bekapcsolod az internet megosztást (connection sharinget) és működik.
Ha legalább az egyikben gigabites hálózati kártya van, akkor mindegy milyen kábellel kötöd össze. Ha csak 100M vagy lassabb akkor crosslink kábel kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest