Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Már van egy telekomos Sagemcom F@st 5655v2 dtAg routerem a hálószobában, ebbe megy az optikai kábel. Ebből megy egy utp kábel egy ASUS RT-AC58U, és a telekom smartboxba. Az asus-t használom Wifinek az egész házba, és ebből megy a PC-be egy utp kábel.
A nappaliban van egy tv, egy xbox és Telekom TV SmartBox, ebbe a helyiségbe csak egy utp kábel jön, a hálószobai Sagecom 5655-ből a smartboxba, a többi eszköz pedig wifin csatlakozik a hálóban levő Asus RT-AC58U-ra. Húhh nekem ezt leírni is elég volt.
Ma egy eszközvásárlás után kaptam egy Sagemcom F@st 5670 modemet vagy routert vagy nem is tudom mi ez. Ezt be fogom tenni a nappaliba. Nem szeretnék egy újabb kábelt végig vezetni a két helyiség között. Arra gondoltam hogy kihúzom a smartbox utp kábelét, bedugom az uj 5670 modembe. E modemből adok egy utp kábelt a Smartboxnak és a többi eszköznek. A kérdésem az hogy így fog-e menni a smartbox? A másik kérdés hogy ez az új modem vagy router wifije van-e olyan jó mint az Asusé, mert itt a nappali a ház közepén van kb, ergó még az udavorn is előrébb lennék wifi-jelben.
Én nem sokat értek ezekhez, ezért szeretnék valakitől tanácsot kérni hogy ez így jó lehet-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest