-
IT café
DigitalVác - kábelTV, internet, telefon
A topik, a Vác Városi Kábeltelevízió Kft. szolgáltatásaival foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Migiri85
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lenne bekötni a Zrínyi utca elején a Telekom által kínált 1000/25-ös internetet?
Jelenleg vDSL van, vajon ehhez képest előrelépés lenne? -
arkone
aktív tag
Szombaton nem tapasztaltatok kimaradásokat a szolgáltatásban?
-
Majd elválik... Személyes tapasztalatom nincs velük, de nekem innen a fórumról úgy rémlett, hogy nem igazán voltak elragadtatva tőlük, hogy finom legyek. Aztán persze ha a Telekom valóban konkurálni a DIGI-vel, akkor azért nyilván tenni is kell, ez tehát ad némi reményt. Bár a területi eloszlást nem tudom miként alakul, de azt gondolom, ahol lesz DIGI, ott a többség úgyis azt fogja választani, az ezeréves koax hálózattal szemben. Na persze itt-ott a DigitalVác-nak is volt már optikája.
-
arkone
aktív tag
Digitalvác -> Kalásznet. Jó lesz ez nekünk?
-
zizitompi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #415 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
válasz
zizitompi #414 üzenetére
Én ebben nem vagyok illetékes, majd mások véleményezik őket. Személyesen sosem volt ilyen előfizetésem, öcsémnek bár volt, de kb. 10+ éve a Földváry téren, ott nem volt vele több gond, mint mondjuk az én UPC előfizetésemmel itthon. Általánosságban véve igen, jobbnak kéne lennie, a DOCSIS egy korszerűbb technológia mint a VDSL.
-
zizitompi
csendes tag
Igen, ezt értem, és a Váci kábel modemes csomagja szerinted jobb, mert más lehetőségem nincs?
-
-
zizitompi
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg az Invitelnél vagyok féloptikai kábelen 30 Mbit internet+30 Mbit IPTV. Tv szaggat, NET kevés. Lakóhelyemen modemes csomag érhető el. Véleményetek szerint érdemes egy 100 Mbit-es modemes csomagra váltani (sebesség, megbízhatóság, TV képminőség)? Előre is köszi a segtséget. -
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Ha fél nappal el van csúszva az elektronikus műsorújság, akkor mit lehet tenni?
Újratelepítés nem oldotta meg. "Szóljak be" a DigitálVácnak? -
-
Pazolini
senior tag
válasz
Intruder2k5 #408 üzenetére
Köszönöm! Csekkolom a tv-n, és fotózgatni is fogom.
-
válasz
Pazolini #407 üzenetére
Üdv!
Ekkora jelerősség és minőség voltázást egész biztos, hogy csak hálózati hiba okozhat. Jelentsd be nekik mindahányszor rossz, előbb utóbb csak megunják és kijavítják. Ráadásul x idő után kötbér is megillet, ha nem hárítják el a hibát, és olyankor azért már szoktak mozdulni.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Deákvárról írok, ahova tudtommal nem nagyon jut a fejlesztésből, modemmel ma már nem lehet nagyot alkotni, bár nem mondom, hogy elégedetlen vagyok.
A Bauer Mihály utca valahogy kiesik a DigitálVác látóköréből.A net tekintetében, még ma is fontos a cégnek a garantált sávszél, s ez nagyon rendben is van.
Csak a digitális műsorszórás érzi meg a ""frekventáltságot" főműsoridőben. S az nincs rendben, hogy ilyenkor akadhat a hang, megállhat a kép a jelminőség 90-ről 10 alá süllyedése miatt. Ezt még a plazmám sem tudja hardveresen hibajavítani. Tv-vonalon is elkellene némi fejlesztés. -
Először is ugye tudjuk, hogy a DIGI megvásárolta az Invitel lakossági üzletágát, ez nem titok, sok helyen olvasható a neten, pl. itt a fórumon is. Aztán tudjuk azt is - a DIGI nyilatkozatából -, hogy záros határidőn belül mindenütt a saját opikai hálózat struktúrájukkal szeretnék kiváltani a más rendszereket, legyen az LAN-os FTTB, DOCSIS, vagy a felvásárolt területeken lévő xDSL rendszerek. Az elmúlt hetekben történt földtúrások amik a Hétkápolna -> Földváry tér irányban történnek egyre beljebb a város felé, ha jól láttam már a Damjanich tér környékén is vissza lettek temetve az árkok, emiatt voltak, fektetik az optikát. Az Invitel topikban már írták is, hogy a Hattyú utca környékén már az aknákban is dolgoznak a DIGI-sek, és amúgy már a digi.hu weboldalon is megjelent VÁC a rendeléskor választható települések közt, igaz címnek még csak Zöldfa utca 0.-t lehet megadni, de már történik valami. Mivel Pest felől jöttek be a városba, szerintem elsőként azon a részen lehet majd kötni is, de ez csak feltételezés persze.
-
tomibro
tag
válasz
Intruder2k5 #404 üzenetére
Ezt honnan veszed? Hol indul majd a dolog?
-
Lassan Vácon is köthető lesz a DIGI optikai szolgáltatása.
-
-
tome0001
senior tag
válasz
Intruder2k5 #400 üzenetére
Igen, nem nagyon pörög a topic, de gondoltam megosztom az infot, hátha olvassa egy két fórumtárs a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest