-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Hali elkurodott valahogy ay opera bill nyelvbeallitas angolra. 9.5 beta, nem tom vissaloni magyarra, hol lehet? ill nem megy vele a java/s chat, java van a gepen, ie7-tel mukodik.
-
-
VinoRosso
veterán
Halu!
Blokkoltam egy oldalon a szkritek futását, de nem vágtam, hogy a logint is szkript végzi, így nem tok bejelentkezni. Valahogy engedélyezni kéne, nme tudja valaki hogyan lehet. 9.52-es az operám. Ja meg annyit, hogy meg kéne neki adnom a Jre-t mert nem találja a gépen és le akarja tölteni, holott explorerrel faszán mennek a javas cuccok, meg Vuze torrentklienst használok, szal van működő java a gépen( x64-es Vista van alatta egyébként)
-
VinoRosso
veterán
Thnx!
Ja a 6osból a v8as asszem vagy a v9 nem tudom a 10esből volt asszem béta, de azt nem akartam. Szóval a Vuzzal tölttettem le a legfrissebbet, és az 32-est használ. Explorernek nem volt gond megtalálni, de az opera az tölteni akarja. Ezzel csak az a gond, hogy legutoljára sem működött így. Érdekes egyébként, hogy egy-két appplet fut, de pl a javas gyali chat vagy pl jatek.hu nem megy. Meg most vettem észre, hogy telpítás után magyar volt, aztán most meg kerestem az eszközök menüt, azt akkor tűnt fel, hogy tools van odaírva. Magától átállítódhatott én biztos nem piszkáltam bele. -
VinoRosso
veterán
gyloglo.hu sem megy akkor Jó mondjuk idáig explorerrel toltam azt, de azt hittem már javították ezt a hibát a 9.52-es Operában De valami amúgy tényleg elállítódott benne, mert most a flash videók se mennek rendesen. 2 másodpercet lejátszik, aztán megáll. Akárhol akármilyen videót játszok le. Explorerrel szintén megy... mi a pék van
-
VinoRosso
veterán
Halu!
Lenne pár kérdésem így gyorsba:
Opera widgetet hova kell installálni?
Használ valaki TOR-? Van Opera alá TOR plugin? Vagy hogyan lehet Oprával TOR-ozni?
-
VinoRosso
veterán
Én ezekre gondoltam. Ez az Opera TOR csak 9.52vel működik? Nekem most 9.61 van fennt.
A TOR egy anonim netezést lehetővé tevő progi
-
VinoRosso
veterán
Sziaztok!
Amikor jobb klikkelek egy textboxba, akkor folyton azzal b.szat az opera, hogy telepítsek helyesírás ellenőrző szótárat. Rányomok az angolra, mivel az a beépített, de ugyanúgy promptol utána is. Hogyan lehet ezt kilőni? Thnx.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest