-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Ma tértem át Chrome-ról, már zavart, hogy ugyanolyan monstrummá és lassúvá vált, mint a Firefox (2 éve arról váltottam). Eddig nagyon tetszik, hasznos a gyorshívó funkció, hihetetlen gyors is, ez Chrome után egy új dimenzió. Viszont van egy kis problémám. Konkrétan erről van szó: kép
Hogy tudom rávenni a flash playert, hogy egyból induljon a videó?
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom megy a panaszkodás a 25-ös verzióval kapcsolatosan, én is beszállnék. Ezt az undorító, és olvashatatlan új betűtípust hogyan lehet visszaváltoztatni az előzőre?Az új gyorshívó oldal nekem tetszik, bár az előző ízlésesebb volt, de ezen több minden elfér. Már csak az kéne, hogy az ikonok színét lehessen változtatni. Viszont az új könyvjelző oldal... szerintem ugyanolyan szar, mint a régi kedvencek, de a legjobb, hogy oldalt a könyvjelzőkre kattintva eltűnik az egész oldalsó sáv! Vicc az egész, ezt egy óvodás is jobban össze tudta volna rakni. Nem baj, akkor továbbra se használok könyvjelzőket az operában... Pedig nagyon csúnyán jó lenne már.
-
freeknight
őstag
válasz spammer #23833 üzenetére
Köszönöm, minden a régi!
Na igen, ez szerintem sokkal nagyobb változtatás, mint az új gyorshívó, mégis az simán visszavonható egyből. Ezt meg turkálni kell a többtucatnyi kísérleti opció között, ráadásul a neve se az, amit első körben keresnék. De még ezzel se lenne baj, mert én aztán nem idegenkedek a változásoktól, ha jól csinálják meg. Ez viszont förtelmesen néz ki, még normál méretben is teljesen egybefolynak a betűk. Kíváncsi vagyok, ezzel hány embert fogak elidegeníteni az operától, mert a nagy többség nem fogja megkérdezni, hogyan lehet visszacsinálni, inkább mennek vissza chromera/FF-ra.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Operánál létezik helyesírás ellenőrző, akár csak pluginként is? -
freeknight
őstag
Sziasztok!
O27-ben mi lett a gyorshívóval? Pedig már teljesen megszoktam a csempés kinézetet, erre kiveszik . Valaki le tudja írni, mi is változott a könyvjelzőkben, hogy a promó szerint annyival jobb lett? Én például besorolatlan könyvjelzőket még mindig nem tudok mappába tenni, például.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest