-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Használja valaki az Opera Next-et? Az érdekelne, hogy mivel tudnám megváltoztatni a felső "túl-kék" fejléc sor színét? Mert a témák nem hatnak ki rá... Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz LonGleY #22536 üzenetére
Hát ha a fülek melletti területet ablakkeretnek hívják, akkor az. A baj az, hogy a lassúcska laptop-omon (amin ki van kapcsolva az Aero) kéne eltüntetni a csúnya kék sávot fent.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Sajnos nem, mert a win basic-et (ami az alap világos kékes) külső programmal feketére alakítottam, de erre a legfelső sávra (csak egy ilyen van felül!) sajnos nem hat ki.
(#22538) Ndruu
De akkor kipróbálom a jobb egeres javaslatot, hátha!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #22540 üzenetére
Na kipróbáltam, Aero-n nincs vele semmi gond.
Fontos dolog, csak ha valaki nem tudná a szinkronizálás csak akkor működik a Next-ben, ha a Flag-ek között bekapcsolja az ember. Még kísérleti fázisban van, ezért van erre szükség.opera://flags/#sync
a Synchronization-t Enabled-re
+ a Use Synchronization test servers-t Disabled-re kell állítani!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Nekem egy dolog nagyon nem tetszik az opera next-ben:
az, hogy ha a fülekre úgy kattintok, hogy feltolom az egeret a képernyő tetejéig ütközésig (márpedig így a kényelmes), akkor nem vált oda... tehát nem húzhatom végig az egeret a képernyő tetején vízszintesen, hogy úgy kattintsak. Csak akkor vált egy fülre, ha 1-2 mm-el lejjebb hozom az egeret. Kérdés: ez minden korábbi, régi operában is így volt?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz Melack #22553 üzenetére
Gondolom a win reinstall-t mondaná, ahogy én is, de azért érdekelne, hogy minden más program engedi a pin-elést? Mert ha igen, akkor nem olyan egyértelmű a dolog... Akkor inkább opera reinstall.
-
spiritex
veterán
Titeket nem zavar ez a "képernyő legetetején nem képes az ember a fülre kattintani" probléma? Mert én amióta az eszemet tudom alulról, a képernyő közepéről húzom az egeret ütközésig, de ez az opera next-ben nem jó, mert nem válik tőle aktívvá a fül. 1mm-el lejjebb kell húznom az egeret! Szóval ez senkit nem zavar? Hova kell írni, hogy megcsinálják? Köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok! Van Opera-ra olyan plugin, mint anno a Chrome-nál a Chrome toolbox (sajnos már nem működik), hogy egy billentyűkombinációra eltünteti az ikonját mindenhonnan, tehát a Taskbar-ról és az óra mellől is?
[ Szerkesztve ]
-
-
spiritex
veterán
válasz LonGleY #22678 üzenetére
Akkor erről ennyit...
Amúgy a 20-as opera, amiről beszéltek itt az egyenlő az opera next-tel? Vagy honnan tölthető? Mert az opera honlapon csak a 12.17 van és a 21-es.[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Sk8erPeter #22680 üzenetére
Köszi, de a 20-as verziót (amiről többen beszéltek az elmúlt héten) még mindig nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz LonGleY #22682 üzenetére
Boccccs, én hülye automatikusan lescrolloztam a 12-eshez, mert már megszoktam, hogy a neten a felső letöltés link általában mindig kamu, és valami mást akarnak letöltetni az emberrel, mint amiért jött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest