-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Solar_Wind #12355 üzenetére
Akkor ez bug lesz, mert ludla-nál meg nincs scrollbar, nála rendesen jelenik meg
F34R
Mint írtam, nálam viszont rendesen működnek a lenyílók...(W7 x64) -
-
-
-
-
-
Ismét THX! Nyomtam én jobb egér/Személyes adatok beszúrása/Szerkesztés-t de hiába tettem eleget a a képen látható infónak azon a kulcson kattintgatva nem reagált.
-
Áááá, THX!
Hiába, eddig nem használtam Opera-t, nem mindig találok meg dolgokat (még) benne...
De ha már itt tartunk, ha beállítok mesterjelszót (és azt is bepipálom, hogy ezt a mentett jelszavak védelmére is használja), akkor nem léptet be automatikusan, pl ide PH!-ra sem.
Megjelöli a kitöltendő mezőket, de ugyanúgy kézzel be kell pötyögnöm az adatokat: [link]
Ez hol orvosolható vagy mi a megoldás? -
Az Opera helyesírásellenörzője miért így dolgozik? [link]
(W7 x64, legújabb Opera) -
-
Ezt beállítod, majd telepíted a NoAds kiegészítőt, majd az ikonján katt/Preferences a többi a képen: [link]
-
-
válasz
pethYeti #12184 üzenetére
Igen, ezeket már én is néztem, de megmondom őszintén, ilyen "buherához" semmi kedvem sincsen...
Bevallom, Én nem vagyok Opera user, de sok user kéri hogy telepítsem, ezért kell "valamelyest" ismernem ezt a böngészőt is
(persze abszolút nem ismeretlen számomra, hisz amikor webre dolgozom, akkor folyamatosan legalább 5 browserrel tesztelem a készülő oldalt) -
válasz
Воланд #12182 üzenetére
Igen, nekem is pont ez lenne a kérdésem
"- rendes adblock van már? amit én leszedtem az sehogy sem akar működni nálam, vagy csak én rontottam el valamit"Én is leszedtem a reklámszűrőt, látszólag be is épül, de nem csinál semmit. Sőt, ha rákattintok és Preferences menüpontot választom(vagy bármelyiket), akkor sem történik semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 3
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest