- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
sziasztok lenne pár kérdésem, hátha tudtok rá egyszerű megoldásokat
12-es operát használtam eddig, az évek során összeraktam olyannak amilyennek én szeretem, de a facebook lassan töltött és nem lehetett így rendesen használlni, nem tudom mi okozza a problémát, ha erre tudtok megoldást az is jöhet, lassan lehet csak görgetni benneletöltöttem a 20-as operát, hát....
sok funkció közül ami hiányzik és keresem rá a megoldást:- hogyan lehet beállítani, hogy különbőző file-okat különböző helyre automaikusan mentesen, ne adj isten még el is indítsa a letöltés után (pl torrent)
- hogyan tudom elérni, hogy a felhasználó és jelszó mezőt nem töltse ki automatikusan, de Ctrl+Enterrel be tudjak lépni a mentett jelszóval (a legjobban az idegesít, hogy látom hogy ki van töltve, más is használja a gépet ezért ez nem szerencsés)
régóta hasnálom az operát, ha nem lenne a 12-es verzió faceebok problémája most is azt használnám, de ha az újban a mentés funkcióra nincs megoldás akkor tűzrókával fogok próbálkozni
előre is thx az építő jellegű válaszokért
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Háztartási gépek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest