-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
sziasztok lenne pár kérdésem, hátha tudtok rá egyszerű megoldásokat
12-es operát használtam eddig, az évek során összeraktam olyannak amilyennek én szeretem, de a facebook lassan töltött és nem lehetett így rendesen használlni, nem tudom mi okozza a problémát, ha erre tudtok megoldást az is jöhet, lassan lehet csak görgetni benneletöltöttem a 20-as operát, hát....
sok funkció közül ami hiányzik és keresem rá a megoldást:- hogyan lehet beállítani, hogy különbőző file-okat különböző helyre automaikusan mentesen, ne adj isten még el is indítsa a letöltés után (pl torrent)
- hogyan tudom elérni, hogy a felhasználó és jelszó mezőt nem töltse ki automatikusan, de Ctrl+Enterrel be tudjak lépni a mentett jelszóval (a legjobban az idegesít, hogy látom hogy ki van töltve, más is használja a gépet ezért ez nem szerencsés)
régóta hasnálom az operát, ha nem lenne a 12-es verzió faceebok problémája most is azt használnám, de ha az újban a mentés funkcióra nincs megoldás akkor tűzrókával fogok próbálkozni
előre is thx az építő jellegű válaszokért
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- PlayStation 5
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest