-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4 #12956 üzenetére
Ha csak nem módosította a billentyűparancsokat, illetve nem a 9.2x kompatibilist használja (vagy mindkettő, mint én ), mert utóbbit elfelejtették frissíteni.
A 9.2x kompatibilis is tartalmazza, mert én is azt használom, azonban a módosítás tényleg okozhatott ilyen hatást.Mi a helyzet azzal a userJS-sel, amit még korábban mondtál, mikor a PH-s billentyűparancsosat írtad, hogy tervezel egy globális megoldást is, ami bizonyos billentyűparancsokra BBCode-os formázásokat tesz a kijelölt szöveg elejére és végére (és nem csak a PH-n működik, hanem minden szövegdobozban)?
Szerinted?Már nem is emlékszem, hogy valaha ilyet írtam. Tessék időnként figyelmeztetni, és előbb-utóbb lesz. A PH-s scriptet múlt hétvégén sikerült olyan formára hozni, hogy minden böngészőn egyformán megy, és csak egy minimális Chrome miatti gányolástól eltekintve nincsen benne böngészőfüggő kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest