Hirdetés
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- DIGI internet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixel
csendes tag
válasz agent_k #18842 üzenetére
Köszi a választ!
Ez egy Banana PI 1 ezen van SATA és azon a winyó, nincs rack.
De néha leszakad a netről is.
Az alacsony fogyasztása miatt kisérleteztem vele, aztán jónak tünt úgy két évig,..
A parancsban amit leírtál az xxx helyére mit is írjak (hogy azonosítsam a winyót) ? -
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Két éve működik egy Banana PI M1-en egy OMV NAS-ként ahol egy 1TB winyó van használva tárolónak. Újabban azt tapasztalom, hogy pár nap után a winyó lekapcsolódik, nem látszik. Ilyenkor ha újra csatolom egy-két napig látszik. csatolom az fstab tartalmát de ezt nem változtattam a telepítés óta.
Szerintetek mi lehet a hiba? -
ixel
csendes tag
válasz lovi27 #13913 üzenetére
Na végre sikerült, haladok is a beállításokkal, illetve csak haladtam, mert stigma egyik leírását követve a 80 portot átírtam 100 ra és innentől kezdve nem érem el az omv-t, Az SSL a maximálisan megengedhető hosszúságot meghaladó rekordot kapott. Hibaüzenetet jön.
Terminálon keresztül vissza tudom írni a portot vagy valami más a megoldás? Köszi! -
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Nem boldogulok a Banana BPI M1 Simplenas telepítéssel. Mindenképp egy ISO kiterjesztést akar velem telepíttetni, amit ha kiírok egy SD-re nem indul el.
Download link:
for Banana Pi BPI-M1 http://simplenas.com/download/banana-pi-m1https://www.thinware.net/LinkClick.aspx?link=products%2fsimplenas%2fThinware-SimpleNAS-1.0.0-SetupInstructions-CentOS-7.1810.pdf&tabid=238&mid=731
Mit rontok el?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest