Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomcat
újonc
válasz tama777 #11962 üzenetére
amit javasoltál azt is kipróbáltam viszont a vlc app tökéletesen egyszerűen játssza le a zenéket távolból smbvel kapcsolódva. Mobilnetten működik remélem a munkahelyi hálózat is engedi majd a hozzáférést ha nem akkor is ott a mobilnet ha kell. Még egyszer köszönöm segítséget szép napot!
-
thomcat
újonc
válasz tama777 #11954 üzenetére
Értem. Megnézem őket. Nekem azért lenne jobb valami lejátszó a telon meg win7 gépen egyép programok nélkül Úgy mint az ftp belépek és meg tudom hallgatni de nem tudom random játszani csak ha letöltöm vagy viszem magammal a munkahelyre. Csak néha kell és akkor jó lenne elérni és nem egy külső merevlemezt hurcolni mindig magammal hanem ha kell akkor már ott is van.
-
thomcat
újonc
válasz lovi27 #11951 üzenetére
Szia. Egyáltalán nem a fórumnak. Gondoltam volt valakinek hasonló szituja. 2 nap szenvedés újra rakva az omv. Közben ami van huawei hg8245h gyári beállítás vissza állítás plussz amihez az omv gép van kötve router dlink dir-842 szintén visszaállít mivel már wifi se volt úgy hogy ahoz nem is nyúltam mert minden a hgben van állítva. Újra beállít minden és csodát müxik. Viszont a trékommal egy kis csevej mivel a hgben 253 belső ip cím volt elérhető most már csak 190. Ez a a gyári érhető el ami "elméletileg frissebb" Illetve annyit mondtak a dlinkel kapcs hogy nem mindig jó a kommunikálás a hgvel. Ezért ha esetleg még valakinél van ez akkor előbb csak a routert állítsa vissza és a hghez ne nyúljon mert nála is más verzió lesz. Így most újra van elérés mobil netről és mindent. a dlink makacskodik sajna... Viszont egy kérdés még milyen bővítmény van zene lejátszáshoz távolról hogy ne töltse le csak játssza a zenéket?
-
thomcat
újonc
Sziasztok. Itthon használom az omv 4.,1.34-1 verziót. Az lenne a kérdésem mitől nem sikerül elérnem mobilnettről semmit se az ftp se a webes oldalt. Akár a telefonban lévő vodafon net akár külső t mobilnettről nem sikerült. A kártya egy zter218 hotspotban van. Illetve az ftp a munkahelyemről elértem de a webet nem ahol esetleg ki tudnám kapcsolni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest