- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Synology NAS
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomcat
újonc
válasz
tama777 #11962 üzenetére
amit javasoltál azt is kipróbáltam viszont a vlc app tökéletesen egyszerűen játssza le a zenéket távolból smbvel kapcsolódva.
Mobilnetten működik remélem a munkahelyi hálózat is engedi majd a hozzáférést ha nem akkor is ott a mobilnet ha kell. Még egyszer köszönöm segítséget szép napot!
-
thomcat
újonc
válasz
tama777 #11954 üzenetére
Értem. Megnézem őket. Nekem azért lenne jobb valami lejátszó a telon meg win7 gépen egyép programok nélkül Úgy mint az ftp belépek és meg tudom hallgatni de nem tudom random játszani csak ha letöltöm vagy viszem magammal a munkahelyre. Csak néha kell és akkor jó lenne elérni és nem egy külső merevlemezt hurcolni mindig magammal hanem ha kell akkor már ott is van.
-
thomcat
újonc
válasz
lovi27 #11951 üzenetére
Szia. Egyáltalán nem a fórumnak. Gondoltam volt valakinek hasonló szituja. 2 nap szenvedés újra rakva az omv. Közben ami van huawei hg8245h gyári beállítás vissza állítás plussz amihez az omv gép van kötve router dlink dir-842 szintén visszaállít mivel már wifi se volt úgy hogy ahoz nem is nyúltam mert minden a hgben van állítva. Újra beállít minden és csodát müxik. Viszont a trékommal egy kis csevej mivel a hgben 253 belső ip cím volt elérhető most már csak 190. Ez a a gyári érhető el ami "elméletileg frissebb" Illetve annyit mondtak a dlinkel kapcs hogy nem mindig jó a kommunikálás a hgvel.
Ezért ha esetleg még valakinél van ez akkor előbb csak a routert állítsa vissza és a hghez ne nyúljon mert nála is más verzió lesz. Így most újra van elérés mobil netről és mindent. a dlink makacskodik sajna... Viszont egy kérdés még milyen bővítmény van zene lejátszáshoz távolról hogy ne töltse le csak játssza a zenéket?
-
thomcat
újonc
Sziasztok. Itthon használom az omv 4.,1.34-1 verziót. Az lenne a kérdésem mitől nem sikerül elérnem mobilnettről semmit se az ftp se a webes oldalt. Akár a telefonban lévő vodafon net akár külső t mobilnettről nem sikerült. A kártya egy zter218 hotspotban van. Illetve az ftp a munkahelyemről elértem de a webet nem ahol esetleg ki tudnám kapcsolni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Politika
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest