-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Dockerbe feltelepítettem a qbittorrentet a letöltés renden működik a /downloads/incomplete/ könyvtárba, de én szeretném ha átrakná egy másik könyvtárba letöltés után ezt hogy tudom beállítani? Hiába állítom be a kliensben alapértelmezett letöltési helynek vagy a Elkészült letöltések .torrent fájljainak másolása a következő helyre: menü pontnál a /srv/dev-disk-by-label-Toshiba3Tb/Torrent1/xyz/ helyet nem rakja át oda, jobban mondva valahova átmásolja mert a feltöltés elindul, de nem arra a helyre amit megadtam, a nagy talány az hogy nem is találom hogy hova rakja át. Egy részletes vagy képes magyarázat jó lenne. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest