-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Nap mint nap futok bele ilyenbe, pesten ez "megszokott"...
Ma hazafele kombi fekete H astra, minden fekete, megyek tempomattal 50el, jon mogottem latom tukorbol kb 80-100al mondom ez tuti nem.fog lassitani, jobboldalt buszsav, fogja magat bevag a busz ele eljon mellettem jobbrol, majd az elottem.levo motorost miutan beelozte bevag es es besatuz majd kirakja az indexet. Motoros fekez, elmegy mellette kozben mutogat neki meg gondolom anyazik (jogosan) na mondom en se hagyom szo nelkul nem lassitottam hanem koppra megalltam mogotte had higgye beleszallok hatulrol. Erre latom hogy nem csak az auto fekete hanem aki benne ul az is es uvolt a mulatos...
Ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni, de azivem szerint letolnam, motoros siman feljelenthette volna de a helyeben en is csak elkuldtem volna a francba es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest