-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
F_Gergely #58882 üzenetére
Én biztos nem szívatnám a pénztárcám fölöslegesen ilyenekkel...
Debrecenben az első bontóba bementem mikor az enyém szivárgott, a bejáratnál a kapuban szó szerint rögtön felbuktam egy komplett Y20DTH motorban, mondtam nekik arról kell az olajhűtő. Nem hiszem el hogy pesten ez olyan bonyolult lenne, max előtte oda kell telefonálni.
A szerelőm feltöltötte használt olajjal egy estére, nem szivárgott, jólvan mehet fel. 5k + munkadíjCsak azért írom ezt le, mert elég sokat panaszkodtok, hogy mennyit kell költeni a kocsira..
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós kamerák
- Windows 10
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- SörcsaPH!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest