Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pcnet
addikt
Kb 2 hete vittem be Tescoba a telefonomat 6 órás töltés idő miatt. Most hívtak, hogy nem tudták javítani, kérhetek másik telefont vagy vissza kapom az árát.
-
pcnet
addikt
Nekem is Medionos volt, benne hagyták a dobozban és töltöttek Tescost. Szóval tényleg nem tudom milyen lehet az az Op3n dottos gar papír. Tablethez nekem Flagest töltöttek, hiába nondtam, hogy mindenki Tescost kap. Flagen 1 év volt, tollál ráírta, hogy 2 év és nyomott rá egy pecsétet. Ha vissza kapom a telefont, kíváncsi leszek merre járt.
-
pcnet
addikt
válasz
HummeRC #3490 üzenetére
Az én telefonom is szervizben van. (szerviz rövid "i")
Amikor leadtam Tescoban, egy, még tanuló vevőszolgálatos kiscsaj vette át. Ott volt mellette a vevőszolgálatos és kérdezte tőle, hogy melyik szervizbe küldi és miért? Azt mondta kiscsajnak, ha Tescos gar papír van, akkor xy szervizbe (sajnos nem jegyeztem meg a nevét) , ha Op3n dottos gar papír akkor pedig Flaghez. Szóval két szervizbe küldik.
-
pcnet
addikt
válasz
Biohazardxxx #3419 üzenetére
Én pont ellenkező a tapasztalatom. Voltak alsó, és alsó középkategóriás telefonjaim. Galaxy Mini, Xperia Mini, HTC HD 2 portolt androiddal, de mind bugos vagy lassú volt. Xperia Mini ICS frissítés után használhatatlanná vált. Ilyen 20-30 mega szabad ramok. Elkezdtem Ingressezni Galaxy S+-al. Jött egy email vagy rám írtak Hangoztson, bezárta Ingresst. Megutáltam androidot, de Ingress akkor még nem volt iOS-re és 100 ezret se akartam (tudtam) telefonra kiadni. Végül azt mondtam, oké, egyszer veszek egy felső kategóriás telefont 100 ezerért és 3 évig nem lesz rá gond. 1.5 éves Nexus 4em, de a hajamat tépem tőle! 4.3mal push üzenetek wifin késve jöttek, Kitkaten nem villant fel kijelző bejövő híváskor, vagy épp letenni nem tudtam, mert fülemtől elemelve nem kapcsolt be a kijelző. Most Lollipop... Bughalmaz, h*gy, f*s, sz*r használhatatlan rendszer. Memoria elfogyás, fényerő szabályzás hiba, kamera reboot, AndroidOS darálás, 5%onként esik a töltöttség, kikapcsol, újra indul, hívásnál csak hallózok, nem haljuk egymást... Vicc! Power gomb csere, akksi csere de merül ugyan úgy. 120 ezremben van és sokszor szívesen falhoz vágnám. 30 ezres Dottot meg imádom használni, nem indul újra, nincs, hogy nem halljuk egymást, nincs memória elfogyás, kamera reboot, AndroidOS darálás, extrém merülés stb... És 1/4-e árban. Ugyan arra használom, sőt még fényképezni is tudok vele, nem rebootol. Tudok telefonálni vele, nincs a hallózás, de nem halljuk egymást. Meguntam, hogy 3 naponta új romot tegyek fel, mert egy bugot foltoznak, jön helyette három másik. Ma olvast, hogy N4 meg sem kapta még az 5.1et, már jön az 5.1.1, mert 5.1 is bughalmaz. Köszi Google, nem leszek béta tesztelő! Csak egy stabil telefon kell, amit bármikor bárhol használhatok. Ezt a 100 ezrestől nemnkaptam meg, a 30 ezrestől igen. Azt hittem lesz majd csomó kompromisszum, de töltés idő is megoldóDOTT.
-
pcnet
addikt
válasz
Degeczi #3409 üzenetére
Azzal is próbáltam, eredménytelenül. Pedig tényleg masszív, vastagabb kábel, látszik nagyobb töltőhöz méretezték. Telefon gyári töltőjével és kábelével is lassú volt. Ha megjön a küryü eBayről, kísérletezgetek melyik töltő-kábel kombó a jó. 800as ZTE töltő és LG USB kábel biztosan jó és nem a telefon hibás. Jó, hogy nem vittem vissza.
-
pcnet
addikt
válasz
Degeczi #3405 üzenetére
Ugyan az a kábel volt amit a telefonom 1.2 A-es töltőjéhez is használtam és azzal a kombóval is 6 óra volt a töltési idő. Következő próba tabletem 2A-es töltője és ez a kábel lesz. Rendeltem egy USB-s volt/amper mérőt eBayről, ha megjön, minden kombóval kipróbálom. Örülnék ha rendben lenne a töltési idő, mert így már tényleg szuper kis telefon. Ebből is a második példány lett jó, mint a tabletből.
Azért az buli, hogy a Lenovo által gyártott, Tescoban vásárolt, Open dott telefonom Medion akksiját töltöm egy ZTE töltőről, LG USB kábelen keresztül.
-
pcnet
addikt
válasz
trebrona #3401 üzenetére
Nexus 4 nem ébreszt kikapcsolva. Bekapcsolás után "Elmulasztott ébresztés"t ír.
Érdekes dolog történt ma a telefonommal (Op3n dott). Tegnap este letettem 49%kal, ma reggel 49en fogadott. Ingresseztem vele kb 20 percet ami -25% akksi töltöttséget szokott jelenteni. Végig 49%on volt. Újraindítás, akksi ki-be nem oldotta meg. Egyszer csak 47%ra esett, 25%ig gyorsan merült, onnét 11ig gyorsan. Majd 9% 2 mp 6% 2 mp 4% 2mp 3% 2 mp 2% 2 mp 1% kikapcs. Rádugtam egy 800mA-es töltőre, nem kapcsolt be. Pár perc múlva be tudtam kapcsolni és 3%ot írt. 3 óra 32 perc alatt töltött fel 3%ról 100%ra. 2A-es töltővel 6 óra volt. Hol van itt a logika? 800as töltővel melegedett, 2A-essel jég hideg volt.
-
pcnet
addikt
Köszi Neked és mindenkinek az infót.
Ha azonnal cserélik, akkor bele megyek, de a lassú töltésen kívűl tényleg semmi baja. Nem szeretném ha kapnék egy kijelző vibrálós, akksi szint kijelzés bugos készüléket helyette. Eddig saját töltőjét, tabom szintén 2A-es töltőjét, 1A kimenettel rendelkező power bankot próbáltam, most Nexus 4em töltőjével (1.2 A) próbálom újra. Eddig semmi, mindegyikkel ugyan úgy 6 óra 0-100ra. Van még egy 800as töltőm, megpróbálom még azzal. Telefonhoz vettem egy Tesco Mobile SIMet, még normál SIM, ha Op3n dottot le kell adni szervizbe, akkor ki kell törni microSIMet, ha vissza kapom, akkor kell vennem átalakítót. Inkább lenyelem a 6 órás töltés időt, éjszaka ráér. Ma kb 3 óra Ingresst bírt. GPS, mobilnet, automatikus fényerő. Javítani szerintem nem nagyon éri meg, mert töltő IC csere nem két fillér és tudtommal BGA állomás kell hozzá. Lehet készülék csere lenne szervizben is. Legközelebbi Tescos bevásárláskor mindenesetre rákérdezek vevőszolgálaton, van két srác aki elég kortekt és ért is a kütyükhöz. Ki kell fogni, ha ők lesznek ott, akkor rákérdezek.
Köszi szépen mégegyszer mindenkinek a segítséget!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Néhány napja írtam, hogy kijelző feloldáskor fantom érintéseket érzékel a kijelző. Random programok indultak el, vagy scrollozott a böngésző. Vissza vittem, hát persze, hogy ott nem jött elő. Mondták, hogy 3 napon belül ha vissza viszem, vissza kapom az árát vagy kapok másik készüléket. Amint beültem az autóba, 6x sikerült egymás után reprodukálni a hibát. Vissza vevőszolgálathoz, megint nem sikerült az istenért sem. A hölgy mondta, hogy próbálgassam csak és ha elő jön hozzam vissza, van idő. A minőségbiztosítási igazgató rendes volt, beszélgettünk és közben sikerült reprodukálni a hibát is. Szó nélkül kaptam új telefont. Ezzel maximálisan meg vagyok elégedve!!! Eddig sem akksi kijelzés hiba, sem kijelző villódzás nem jelentkezett. Kopp-kopp!
Két dolog van ami "nem teccik", de ennyi pénzért simán szemet hunyok felette.
1. Az akksi 6-6,5 óra alatt tölt fel 1%-ról 100%-ra. Egy napot akkor is kibír, ha szana-szét nyomkodom (most a 3 napban kapta az ívet rendesen), éjszaka meg van ideje feltölteni.
2. Ingressezek, nem működik az iránytű, pedig elvileg tudja. Plusz GPS csak akkor használható, ha a helymeghatározást "Csak a készüléken"-re állítom. Nagyon pontoson csak "driftel". Autóban ülve kiépítettem egy légvonalban 200 m-re lévő portált.
Összességében best buy! Mondom ezt úgy, hogy Nexus 4ről jövök.
U.i.: Visszavitt telefont elmondásuk szerint szervizbe küldik. Újra biztosan nem árusítják, mivel minden készülékhez egy IMEI számo(ka)t tartalmazó matrica van, amit rá ragasztanak a garancia levélre. Második eladásnál már nincs matrica, így nincs garancia sem. Így meg nem adhatják el.
U.i.2: Átváltottam ART-ra, de nem tudom azon van e. Kiírás szerint igen, de váltás után első indításkor nem írta a "Kezdő alkalmazások optimalizálása"-t, mint Nexus. Nem lehet, hogy itt csak bent maradt a menüben?
(#3345) kukinyo: Beállítások / Biztonság / Képernyő Zárolása / Nincs (Vagy adsz meg más módot.)
-
pcnet
addikt
Köszi!
Nyomtam is rá egy factory resetet, hogy össze csomagolom és reggel viszem vissza, de nem hagyott nyugodni a dolog. Beállítás varázslót végig skipeltem, majd kapcsolgattam be-ki a kijelzőt és semmi fantom érintés. Elkezdtem vissza rakosgatni a programokat, 2-3 telepítés után újra próbáltam, de eddig semmi. Ki érti ezt? Ennek a telefonnak (is) lelke van! Holnap ahogy időm engedi, igyekszem minél többet nyomkodni, erre az akksi kijelzés beragadásra még kíváncsi vagyok. Tabommal is úgy voltam, két ünnep közt, egész nap le se tettem, a 3 napot végig nyomkodtam, ha van valami hibája, akkor derüljön rá fény amíg vissza kérhetem a pénzt. Abból is elsőre egy frissítéskor elhalálozó darabot fogtam ki, vissza vittem, műszakis kolléga le beszélt a cseréről, vissza is adták a pénzt, de nem hagyott nyugodni a dolog és másnap vissza mentem egyért. Annyira el voltam foglalva a 2 év gar bizonygatásával, sajtó anyag lebegtetésével, hogy észre sem vettem, hogy nincs a kijelzőn a szitázott fólia. (Telefonra is 1 évet kaptam.) Bekapcsolás után nem a beállítás varázsló fogadott, angolra volt állítva a nyelv és be volt lőve TESCO wifi. Gondoltam azzal nem vihetem vissza, hogy nem volt rajt fólia és nem a beállítás varázsló fogadott, majd jól kinyírom frissítéssel és ide a pénzemmel, elég volt. Legnagyobb meglepetésemre mindkét frissítés felment és azóta is tökéletes a tab. Se USB csati körül lepattanó műanyag, se lötyögő gombok, se sípoló hangszóró, se fagyás, se boot animációnál megakadás. Kopp-kopp-kopp!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont. Akksija egyenletesen merült 3%ig, majd 3%on még fél órát böngésztem, mire 2%ra esett. 3%nál 2x eldobta a wifit, "elfelejt"re nyomtam, újra beírtam a jelszót, azonosítási hiba. Újra indítás után megoldódott, majd pár perc múlva ismét nem volt wifi. De már nem is látta a routert, azt írta, hogy hatókörön kívül. Újabb újraindítás megoldotta, azóta jó. Ami viszont nagyon aggaszt, hogy bekapcsoláskor fantom érintést érzékel a kijelző. Böngészőben fórumot olvasva pl új hozzászólást akar írni, háttérbe teszi a megnyitott lapokat vagy épp legörget az oldal aljára. Főképernyőn random alkalmazást indít el, vagy lehúzza az értesítéseket. Multitouch tester szépen érzékeli az érintéseket és követi a mozgást. Böngészőben finom görgetéskor is van, hogy sorokat ugrik. Fólia még rajt van, nem szívesen venném le. Szerintetek lehet fólia miatt? Vagy inkább vigyem vissza és kérjek cserét?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest