-
IT café
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya123
csendes tag
Tudna segíteni valaki? Próbáltam feltelepíteni a gltoolst, de csak fekete képernyőt csinál a tabnak. Hogyan kell ezt működésre bírni?
-
sinya123
csendes tag
Megcsináltam a v3 scriptet. Tök jó lett a tab csak bütykörésztem rajta, aztán nem akart elindulni. Usb jel fogadott, de be tudtam lépni a bootmenübe. Azt recoveryvel visszaraktam a recovery mentésemet de a régit. A gép elindul rendesen meg minden, de nem rootolt. Aztán próbáltam rootolni de nem megy mert nem ismeri fel. A v3 sem indul el rajta már. Működik a tab, de nem tudom rootolni. Mit tudok tenni?
-
sinya123
csendes tag
Lehetséges erre a tabra felrakni a telcastos romot? Mármint úgy h minden működik?
-
sinya123
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy hogyan lehet flash playert működésre bírni a tableten? Próbáltam már a delfines böngészőt is ics flashel, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Villanyszerelés
- Energiaital topic
- Robot fűnyírók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest