-
IT café
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
válasz
Gézengúz #2203 üzenetére
Olvasva a hozzászólásodat, én is ránéztem a Messages app beállításaira (egy hete történt ráhordozás), és nálam is a régi szám szerepelt benne.
Annyit csináltam, hogy kikapcsoltam az RCS funkciót, töröltem a gyorsítótárat, majd töröltem az app frissítéseit. Ezután elindítottam az app-ot, visszakapcsoltam az RCS funkciót, és már az új számom volt benne.
Hátha nálad is működik ez a megoldás! -
user01
aktív tag
One egyenleg terhére nem lehet vásárolni a Google Play-en?
Úgy, mint a Yettel-nél...!? -
user01
aktív tag
Korábban volt róla szó, hogy lehetséges-e vagy sem.
Nos..., a Digitől a One-ra áthordozott számomra sikeresen ráhordoztam egy yetteles számot. -
user01
aktív tag
Miután lejár a hűség, előfizetésről lehet feltöltősre váltani? Ugyanis jelenleg nem ajánlja fel a fiókban.
-
user01
aktív tag
Akkor ezt One üzletben nem is lehet megtenni?
Tulajdonképpen az lenne a terv, hogy van egy digimobi előfizetésem, amit átvinnék One-ba egy flottásba (tavaly már írta valaki, hogy lehetséges, talán még most is...), azután pedig a flottásra ráhordozni a 25 éves yetteles számomat.
-
user01
aktív tag
Flottás díjcsomagra is lehet ráhordozni?
Tehát azt szeretném, hogy megmaradjon a One-os flottás csomagom, de már yetteles számmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest