Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz sebgutkopf #36904 üzenetére
Igen, csak épp az a baj szinte minden tartalom sajnos 24p-ben jön.
Persze énis örülnék ha mindent végre 60fps-el tolnának, de ez nem fog bekövetkezni egyhamar vagy sose sajnos.
Amugy az LCD sokkal lassabban vált pixel szinten (relative egymáshoz képest... pl OLED 1-2ms vs 8-12ms az LCD), így van egyfajta jótékony blur/tranziens jelenség ami picit segít... csak ezért.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
chros
őstag
Gemini Man-t sasoljatok meg: 4k 60fps vs 1080p 24fps
-
daneel_hu
addikt
Nem csak a svenkelt jeleneteknél van gond egy plazmához képest, hanem bármikor.
Egyszerűen jojózik a szemed a fő témán, utóbbi is apró szaggatásokkal operál.
Plazmánál nincs ilyen, de BFI-vel is jelentősen javítható ha sample and hold-ot nézel éppen.Egyszer lenne erre valami egzakt mérés, szerintem döbbennénk nagyokat.
Tudom... mozgó sorfelbontás meg izé, de ez egy mezei usernek semmit nem mesél.Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy óriásműlesiklás EURO valamennyin és az ugye 50 fps elvileg, kikapcsolt TM-el rendszeresen leakadtam a fő témáról (síző), míg BFI-vel egyszer sem. De 2-es judderen is jojózik a szemem rajta.
Ha ez 24p-s mozi lenne akkor a nézhetetlen kategóriába tartozna sample and hold-on.Ha viszont eléggé megemeled a TM-fokozatát, akkor az már szappanopera.
Nem látok tűrhető megoldást, csak egy jó BFI-t.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest