Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2772 üzenetére
megpróbálom majd megnézni valahol lcd mellett, nekem smart sem 3d se kellene, még hangszóró se csak minél olcsóbb legyen minél jobb panellel, aztán ha addig gondolkozom míg kifut így jártam, majd leeseik a helyére másik kifutó modell
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2760 üzenetére
ha már nincs más választék akkor nyilván kénytelen lennék azt venni, attól független nem kellene hogy érdekeljen én csak pár filmet akarok tv-n nézni, 1-2 játékkal bohóckodni, ennyi
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2751 üzenetére
még jó, hogy én fhd-ról ( :
Madwe az se baj ha nem, lényeg szépen lassan de azért csökkennek az árak, ha monopol helyzetben is van még az lg
azért 42" fhd-ban 100 körül már elég jókat lehet venni, 150 körül 55-ösöket, azért azok messze vannak a 300-tól is
majd egyszer telítődik a piac, mindenkinek lesz tv-je, és akkor jön a kánaán ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2640 üzenetére
"Egyedüli kivétel a FHD 910 de az egy 2014(!)-es modell olcsósított, budget változata, még így is 450. 300-ért ebben az évtizedben max használtan kapsz Oledet."
olvasgatom most a topikot, ezen azért jót mosolyogtam, nem sokkala hsz-ed után volt mm-ben 360 v 70-ért_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Partizan182 #2743 üzenetére
annyiért csak sufni boltokban láttam, de sztem se több éves panellel árulják ezeket
38x k aquánál most legolcsóbban ami értelmes bolt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #2736 üzenetére
úgy érted, hogy ezeket már nem is gyártják egyáltalán, hanem évek óta eladásra várnak?
500e-t biztos nem adok tv-értPiftuka lehet, ha meg nem szűnik az adott biztosító
sztem sem több éves modelleket adnak el, csúnya lenne ha annyira nem fogyna az oled, ha nem is nálunk de kinn biztos, csak az lg-nél ez már legalja kategória kb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #2732 üzenetére
én kereskedő vagyok:d
pl macnél is jókat mosolygok, persze hiper szuper, atom biztos, fél millás gépnél - de 1 millásnál is - 1 év gar, most már talán eu miatt kettő, csóri belépő 100e-s dellnél sikerül 3 évet adni nálunk, persze plusz horribilis összegért lehet venni plusz gart
Nemir Ombe
naívan úgy gondoltam, mivel ezek prémium tv-k alapból ad az lg 3 év gart, ennyi
nem érdekes az újkori ára, nekem annyi érdekes ha megvenném 400k-ért mit kapok érte és mennyi garral
fentebbi miatt, ha 100e-s nyomi gépre más gyártó tud adni előírtnál több gart, talán tud más is a termékeire ami esetenként sokkal drágábbPiftuka ha 1x ezer +1év gyári gar akkor nem szóltam, de ilyen áruházas +1-2-3 éves hülyeség nem játszik, kb semmit nem ér
igen, mm-nél volt annyi, most ediginél 400, 1-2 boltban láttam 360-ért, de ott bolti gar van amit szintén kihagyok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Piftuka #2729 üzenetére
talán ilyesmi nem érint, de jó tudni
Nemir Ombe amennyit én tv-t nézek nem kapkodtam el, őszig sztem nem is veszek, csak előre érdeklődöm, ha jön egy jó ajánlat nem hagyom ki
az engem túlzottan nem érdekel, hogy 1-2 éve mások megvették 6-7-800k-ért két év garival
múltkor láttam 370-ért edigiben vagy mm-nél, az már elgondolkoztatott, de nyilván szeretném tudni mit veszek ennyiért
egyébként nem kellene íves panel sem, de ez a legolcsóbb oled ahogy láttam_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Nemir Ombe #2727 üzenetére
nem, 200-ért nem gondolkoznék rajta 2 év garral, de nem 200 ( :
újdonság varázsa árát megfizette aki korábban vett, én meg nem akartam megfizetni:d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
910v-vel volt valakinek problémája?
ha eldurran az agyam lehet vennék, de két év gari ilyen ár mellett izés_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest