Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Madwe #2851 üzenetére

Értékelem a segítő szándékot, de a jelek szerint te is rosszul értelmezted a szabályzatot.

Hidd el... ezeket a "köröket már én is megfutottam". Korábban én is egyetlen hozzászólásban válaszoltam több hozzászólásra is.
    Legutóbb 1-2 éve, éppen a fórum fejlesztésével kapcsolatos javaslatoknak szánt témában, éppen a házigazdák helytelenítették ezt, és írták le a helyes hozzászólási metódust.

Az pedig pontosan ez:

"4. Hozzászólás:

1. Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
    2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
    3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál."

Forrás: "Alapelvek"

Tehát minden egyes hozzászólásra külön hozzászólással kell válaszolni.

(A 2. pont - vagyis az "5 perces szabály" - pedig arra vonatkozik, hogy ha az elküldött hozzászólásod tartalmában módosítanál, abból törölnél, vagy ahhoz hozzáírnál valamit, akkor ne írj újabb hozzászólást a sajátodra válaszul, hanem még 5 percen belül végezd el a szükséges módosítást az eredeti hozzászólásodban.)

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák