Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
mézespálinka #26606 üzenetére
most fog váltani polar-ról garmin-ra. Pont az adatok miatt. A legnagyobb csalódás számára a regeneráció és alvás.
Pedig pont azt olvastam, hogy alváselemzésben a Polar a Garmin felett áll.
Egyébként Grit X pro titánt használok, és nagyon kedvelem. Nem hittem volna, hogy ez is számítani fog, de szinte nem is érzem a csuklómon, olyan könnyű.Csak ugye ha lecserélem most az órát, akkor bukom a polar flow elemzések nagy részét.
H10-et használok (contact sport) az órához csatlakoztatva.
Tehát akkor csak oda szinkronizál az órára? Én is csak a pántot használom edzésnél, aztán a polar alkalmazások szinkronizálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 3 Series 38 mm Silver Aluminium White Sport okosóra - akku 86%-os (!) - 1 hét garival! -
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest