- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz
tibor0808 #4997 üzenetére
Telefonálni csak sim kártyával tudsz, meg sms-t írni.
A mobilnál csak értesítések jönnek. Tehát ha letöltötted a WiiWear az adott helyről és párosítottad a mobiloddal az órát akkor megkapod az értesítéseket az órára a mobilodról. De felvenni és hívást indítani nem lehet az órán keresztül a mobiloddal, ahhoz olyan okosóra kell ami ezt is tudja. -
Tomek979
tag
Üdv! Szeretnék venni a feleségemnek egy okosórát 10000 ft alatt. Mik az ajánlottak? Mi Band 2ővel szemezek. Van jobb esetleg?
-
tibor0808
újonc
Sziasztok!
Vettem egy LEMFO Y3 okosórát, sok minden működik már rajta, de a Samsung Galaxy S7 Edge mobilommal párosítva sem tudom a bejövő hívásokat felvenni, nem is jelzi a bejövő hívásokat. A SIM kártyával működik az óra, azaz, ha azt a számot hívom azt látja. Ha a telefonomra beérkező hívást megszakítja a hívófél, arról küld üzenetet, és a visszahívást is tudom kezdeményezni a SIM kártyáról. A hívásátrirányítás esetén is működik a bejövő hívás. Ha tud valaki segíteni, azt köszönöm,
Üdv., individual
-
válasz
varázsgömb #4995 üzenetére
Most megnéztem a hívást, az is megy egyből, nemtudom mitől javult meg, de már jó
-
kbyte1024
veterán
amugy rendeltem egy kw18-at
esetleg valakinek van tapasztalata róla? használható vagy kuka kategória?
-
kbyte1024
veterán
random generál egy értéket azt csá
akkor a felhasználó megnyikszik,hogy jééé méri ez
-
Macika66
őstag
-
need
addikt
sziasztok..
nem régen vettem egy C18 okoskakötőt.. amit le kell tölteni hozzá program a Wearhealth..
keresek más programot ami mutatná a vérnyomásomat is..mert ez nem hajlandó!esetleg valakinek valami tije van hogy melyiket rakjam fel...?!
-
Sziasztok!
Nem értek az okosórákhoz, előre leszögezem. Olyan óra kellene nekem, ami 10.000 alatt van, van rajta kamera és élőben tudok vele fotót vagy élőképet továbbítani mondjuk Messengeren.
Létezik ilyen?
-
válasz
varázsgömb #4981 üzenetére
Ja, hogy ja, igaz, bocsi
-
válasz
varázsgömb #4979 üzenetére
De a párosításhoz kell egy app, de az fent is van ugye.
-
válasz
varázsgömb #4977 üzenetére
A hívások kijelzésének problémája jobban zavar, ott nemtudok mit újrarakni :/
Másnak wear os-es órával van ilyen problémája a hívás értesítésnél? -
kispalsz
tag
Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy melyik a legjobb választás.
Ha ezt a kombót választom, szerintetek működőképes?
Amazfits Stratos Smart watch2 + Polar OH1 karpánt.
Ezzez akarom megoldani a pontos pulzusmérést ( úgy olvastam, hogy az OH1 az van olyan pontos mint a mellkaspántok)
A pulzusmérést úgy, hogy hozzáillesztem a Stratos órához. Az órát nem karon, hanem pl zsebben hordanám.
Ez működőképes eddig? Azaz hozzá tudom csatlakoztatni a Polar OH1-et?
A stratoson bekapcsolnám a GPS-t is, így telefon nélkül is tudnék távolságot, aktuális sebességet mérni.A stratos ki tudja jelezni 1 képernyőn a külső szenzortól kapott pulzusszámot és aktuális sebességet egyszerre?
Így edzés után, vagy közben, ha van okostelefon is közelben akkor tudnék szinkronizálni a strava-ba?
Tud egyszerre az óra karpánthoz és telefonhoz is kapcsolódni? Ilyenkor a telefonhoz Wifin kapcsolódhat csak vagy BT-n is menne még?Ha közben zenét is hallgatnék BT-n, az óráról , akkor az hogy nézne ki? Az is menne egyszerre, azaz óra + OH1 karpánt + BT füles?
Ha a telefon a közelben van és BT-n össze van kapcsolva az órával, akkor még tudnék külső BT-s karpántot az órához kapcsolni? Ebben a felállásban a bejövő hívásokról, üzenetekről kaphatok értesítést az óra kijelzőjére? Mondjuk itt nem tudom, hogy mihez lehetne még párosítani a BT füléset az órához ( bár akkor már nagyon sokminden lenne hozzápárosítva BT-n ( telefon, karpánt, BT füles) vagy a telefonhoz?
-
A hívásokat nem mindig jelzi az óra, ez miért van? Kéne valamit beállítani? Van amikor zsebemben a telefon, hívnak, az óra nem rezeg, csak akkor ha magam elé emelem/megnyomom a gombot.
Meg néha késve kapom meg az értesítéseket, pl messenger már írok vissza, amikor jelez az óra hogy jött üzenetem.
-
Paadoxon
csendes tag
Köszönöm szépen a véleményeket!
-
Macika66
őstag
válasz
varázsgömb #4972 üzenetére
Két kártyám épp lenne, az OP6-ba annyi fér, használom is rendesen.
De nekem körülményes, SZÁMOMRA fölösleges a SIM egy órában.
Amúgy most lesz 3,5 éves az LG Round okosórám, lassan 1 éve már a nagyfiam nyúzza, teljes megelégedéssel.
Tehát ennyi idő óta nem tudok meglenni okosóra nélkül, zseniálisnak tartom a cuccot, csak nekem a telefonálás körülményes és szükségtelen.De persze, ahány ház, ugye...
-
varázsgömb
aktív tag
válasz
Paadoxon #4970 üzenetére
Röviden: tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Hosszabban: itt írtam elég részletes tapasztalatokat róla. (#3890) (#3893) (#4026)
Használattól függ, hogy mennyit bír. A "normál használat" kifejezés nehezen értelmezhető, legalábbis nagyon egyénfüggő. (Van akinek a napi több órás fészbukozás is normális, nekem a 3 perc is sok...
Egy napot bőven kibír nekem, pedig sokan hívnak, sok email-t, sms-t, viber-t kapok, tehát sokat jelez. Vasárnap, amikor csönd van, semmi értesítés nem jön, akkor kb. 20-25 %-ot merül egész nap úgy, hogy benne van egy aktív sim, és folyamatos a bluetooth kapcsolat a telóval.Macika66
- (nekem pl hihető a Stratos vízállósága, de nem hihető a LEM6-é). Pedig az, leteszteltem. Csináltam is merülős videót róla, csak még nem volt időm foglalkozni a felrakásával. (Stopper indít, bele egy átlátszó műanyag edénybe, látszik ahogy számol. Kb. 5 percig volt benne.)-Telefonként értelmetlennek tartom a használatát, főleg a nanoSIM-mel szerencsétlenkedni átrakáskor a telóból az órába Mert nem is így kell használni, hanem úgy, hogy bele egy feltöltős kártyát, és ha nem akarom magammal vinni a telefont, de elérhető akarok maradni, akkor azt kikapcsolom. Be van állítva rajta a hívásátirányítás az órában lévő simre, ha a telefon sim nem elérhető. Így rögtön az óra csörög ha keresnek.
-Egyszer kipróbálja asz ember, aztán belátja, hogy alig pár helyzetben használható... Mert nem arra találták ki, hogy kiváltsa a telefont. Viszont arra tökéletesen megfelel, ha rendkívüli esetekben beszélni akarsz róla. Pl. ha futáshoz nem viszed a telefonod, vagy lemerült/elromlott a telód. Vagy egy apróhírdetés feladásakor nem akarod a telefonos számod megadni mindenkinek.
Arra is használtam már, hogy egszer túl sokat parkoltam mobilról, és elfogyott a vásárlásra fordítható összeg, ami a telefon SIM-hez az adott hónapban volt. Ekkor az órai sim terhére parkoltam.
De én speciel arra is használom, hogy van két különböző stílusú honlapom, amiken a két különbőző szám van. Így attól függően, hogy az óra vagy a telefon csörög, rögtön tudom, hogy melyik honlap alapján keresnek.
Rengeteg lehetőség van az okosórában, de ha valakinek csak egy SIM-je van, az tényleg macerás.
-
Macika66
őstag
válasz
Paadoxon #4970 üzenetére
Nekem is van egy LEM6, megtetszett, megvettem, de talán 2 napot hordtam mindössze. Azóta is csak ott áll, szomorkodva a dobozában.
A kijelzője zavarba ejtően szép, talán a legszebb eddig az okosórák között.
Nálam 2,5 napot ment el, takarékosan.
Kényelmes, könnyű óra. Nekem kicsit nagy testű érzetre.Telefonként értelmetlennek tartom a használatát, főleg a nanoSIM-mel szerencsétlenkedni átrakáskor a telóból az órába. Egyrészt a kártyának sem használ a folyamatos cserélgetés, másrészt a kis SIM-tartó is kopik vele.
Na meg annak mi értelme van, hogy kihangosítva telefonálni, hogy mindenki hallja?
Egyszer kipróbálja asz ember, aztán belátja, hogy alig pár helyzetben használható...Nekem más elképzeléseim vannak a vízhatlan okosóráról (nekem pl hihető a Stratos vízállósága, de nem hihető a LEM6-é).
Az a szűk 23e, amennyiért hozzájutottam (sokkal rosszabb volt még a dollár akkor), annyit megért.
De mondom, nem használom... -
Paadoxon
csendes tag
válasz
varázsgömb #4843 üzenetére
Hello!
A segítséged/véleményed szeretném kérni a Lemfo Lem6 ügyben. Nézegettem én is, mert elvileg teljesíti az elképzeléseimet egy strandóra-telefon kombóra
Mik a benyomások, tapasztalatok? Úszni pl. lehet benne? Mennyit bír egy töltéssel "normál" felhasználás mellett? Mennyiért és honnan sikerült beszerezni? Telefonként mennyire használható?
Előre is köszönöm, ha válaszolsz!
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi,hogy az miért van,hogy van frissebb szoftver az órámra,XDA- n néztem(hivatalos)2017.10.11-es. Próbáltam már többször óráról frissíteni(2016.06.01-es van fennt),de nem frissül.
-
válasz
-Bagira- #4962 üzenetére
Dehogy kínai órám van, android wear-es. Működik ami le lett írva.
(Most nézem, hogy az a rész nem is biztos hogy nekem szólt)
Nagyon királyul néz ki a számlap, viszont valamiért a kinti hőmérsékletet nem mutatja, meg még pár ticwatch-os számlap se. Ha a számlap beállításoknák a google féle hőmérsékletre állítom, akkor az megy, de a ticwatch-os nem.
zkosaras: köszönöm!
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok
Valakinek van tapasztalata a D21 nevű kütyüvel? -
zkosaras
aktív tag
válasz
szpeti40 #4958 üzenetére
Elég a BT. A telefonra telepíted az .apk-t (ismeretlen forrásokat engedélyezni kell), utána az órán elindítod a Play Áruházat és legördíted az aljára. Itt ajánlja fel mik azok az app-ok amiket az órára is telepíthetsz (a telefonról), ott lesz közte a likelt óralap is. Telepíted, beállítod, kész.
gjoco1:
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan okos karkötőt vagy órát (inkább karkötőt) ami meg tudja különböztetni hogy futok vagy kerékpározok?
A sony okos eszközei androidon automatikusan felismerték ha kerékpároztam az ios iphone 7 nem tudja kezelni a dolgot. A xiaomi sem ismeri fel automatikusan ha kerékpározok (band 1, 2).
Természetesen az apple watch-nál olcsóbb megoldás érdekelne!
Vagy ha csak teljesen program függő a dolog akkor egy alkalmazás eszköz kombót tudtok ajánlani?Köszönöm!
-
kispalsz
tag
válasz
kispalsz #4950 üzenetére
Magamnak válaszolok de tennék fel új kérdéseket Nektek.
Szóval rájöttem, szerencsére még időben, hogy a pulzusmérős óra nem a legjobb választás nekem. A baj az, hogy korizás közben csuklóvédőt használok, így le kellene mondjak az óra használatáról. Legalábbis nem lehetne a csuklómon.
Viszont találtam egy ilyet, Polar OH1, gondolom ismeritek. Tudtok jót, rosszat mondani rá?
Hogy ne kelljen a telefonomat magammal vinnem, ezt milyen GPS-es órával tudnám összekapcsolni? ( Az óra ekkor nem a karomon lenne, hanem máshova felerősítve, az csak megleneítené a sebességet, és begyűjteni a Polar OH1 -től a mért adatokat)
-
Megjött végre az óra, üzemidőben többre számítottam elég hamar merült, mondjuk lehet a sok telepítgetés/frissítgetés miatt, de amúgy eddig nagyon tetszik.
Ezt a számlapot merre találom?
-
kispalsz
tag
Sziasztok,
szeretném megvenni első okosórámat, de segítséget kérnék a választáshoz.
Leginkább görkorcsolyához és jégkorcsolyához használnám, persze kevés futás is van mellette.
Most abba ne menjünk bele, hogy a 2 legnagyobb tracker app teljesen más kalóriaértéket jegyez ugyanazt a sportot űzve, egyszerre futtatva ( gör korcsolya)Eddig használt alkalmazások: endomondo és s-health ( samsung telefonom van s9+)
A megszokott alkalmazásokat szeretném használni. Esetleg kipróbálom még a Google Fit-et. ( még nem ismerem, csak a nevét hallottam)
Amit szeretnék elsődlegesen,hogy lássam az órán a pulzusszámot, az aktuális sebsességet, eltelt és aktuáis időt. ( opció a max sebesség). Jó lenne, ha ezt az óra magába meg tudná oldani, ergó legyen GPS-es, azaz ha teló nincs mindig nálam akkor is ez a 2 adat a későbbiekben rendelkezésre álljon, valamilyen sync által bekerülshessen az endomondoba és az s-health ba.
GS3-at drágállom, Amazfit Stratossal szemezek. Talán a Stratos a felső határ, de ha kicsit drágábban jobb van, akkor meggondolom.
A stratos tudná amit nekem kell? Telefontól független működés. Endomondóval, S-health-tal hogy áll/működik?
-
válasz
varázsgömb #4944 üzenetére
Neked is ticwatch van?
Meg vagy vele elégedve? -
Sziasztok!
Ha minden igaz holnaptól egy Ticwatch E boldog tulajdonosa leszek. Okos órára érdemes üvegfóliát rakni? Az ilyen mágneses szíjnak van értelme, nem csúszkál a kezen vele az óra?
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Lenovo Watch 9-ről mi a véleményetek?Esetleg milyen órával tudnék kiváltani egy Mi Band 2-öt?
Tudásban nem kellene több,
- jelezze az időt (az előny ha folyamatosan),
- hívásokról, SMS-ről, szocial mediákról rezgős értesítés,
- lépésszámláló,
- alvásmonitorozás,
- ébresztés,
- normális telefonos app,
- vízállóság,
- hosszú üzemidő. -
kartalhu
tag
Sziasztok!
X86 okosórába milyen memóriamegy? 5mm-rel szélesebb és eggyel kevesebb csatlakozója van mint az sd kártyának. -
Maladar
tag
Sziasztok !
Abban tudnátok segíteni, hogy Garmin Fenix 3-ban mi a különbség a HR és nem HR nevű között? Most látom több helyen "kiárusítva" pl egyik helyen Garmin Fenix 3 Gray 89e máshol Garmin Fenix3 HR 110e. Teszteken csak mindig Fenix3 nak olvastam és nem sikerült rájönnöm hogy mi a különbség. (úszáshoz, futáshoz venném egyébként)
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, Huawei Band 2 Pro-t szeretnék venni. Időnként fel-feltűnik apróhirdetésben egy-két darab, amit talán szolgáltató adott ajándékba, de neki nem kell, így olcsón meg lehet venni. (Nekem nem kell gari, meg ilyenek.)
Most, hogy vásárolnék, mert a Mi Band feldobta a talpát, s amúgy is Huawei a mobilom, most bezzeg nem látok ilyet.
Lenne tippetek priviben vagy itt, hogy most épp merre kapható olcsón?
(Tudom, a Google a barátom, de ezúttal nem segít.)
-
alpe1503
csendes tag
Sziasztok!
A Kínai Androidos Órák topikban is feltettem már a kérdést, de nem érkezett válasz. Hátha itt tud valaki megoldást az alábbi kérdésre.
"Tud valaki abban segíteni, hogy a Microwear H1 Android 4.4.2 operációs rendszerű órából, illetve a hozzá kapcsolódó FunFit alkalmazás Sports history-jából hogy lehet kinyerni a mentett adatokat (exportálás, vagy feltöltés pl. Google Fitbe, illetve hasonló alkalmazásba) vagy esetleg ajánlani olyan alternatív kezelőfelületet, amivel az órával végzett sport aktivitás adatai letölthetőek?" -
zeon.hu
nagyúr
válasz
energomatt #4927 üzenetére
Képben vagyok, van mentésem több korábbi verzióról is és nem csak nálam jelentkezik ez a probléma.
Az utolsó mondattal egyetértek -
energomatt
őstag
válasz
zeon.hu #4925 üzenetére
Ez egy minimum megkérdőjelezhető állítás. A Vibert mobiltelefonra fejlesztették. Az okosóra alkalmazás + az óra feladata, hogy minden mobilra érkező értesítést átvigyen az órára. Ha más óráknak ez sikerül, akkor meg miről beszélünk? A megoldás az lehet, hogy egy korábbi Vibert érdemes megpróbálni, azzal esetleg még jól működhet. Most tekintsünk el attól, hogy a kérdés mennyire pontosan lett feltéve!
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy minőségi okosórát. Eddig a samsung gear S3 és a Huawei watch 2 ami tetszik. Nem ragaszkodom hozzá, h sim-et fogadjon. Ami fontos, h tudjak zenét hallgatni rajta bt-s fülessel és ne merüljön egy nap alatt. Melyiket ajánlanátok vagy van esetleg jobb ennyiért? Honor 8-al használnám
köszi -
törölt tag
Van egy Amazfit Stratos órám. Van egy Huawei p8 Android 6.0 verzóval.Szeretném a Viber üzeneteimet szinkronizálni,hogy az órán is megjelenjen. Hogyan lehet ezt megoldani? Sajnos nem működik.
-
QG
tag
Használ valaki LG Watch Style-t?
Csak a notification-t bekapcsolva elmegy 18 órát? -
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Ticwatch S és E órákkal?
Megéri az a +10-11e Ft a Ticwatch S a szíjba épített GPS vevő illetve modern design miatt? -
Dexter68
addikt
válasz
Black_Raven #4916 üzenetére
én is erre gondoltam először, de A-Z-ig egyenletesen van, és nem úgy van, hogy A-M-ig vagy ilyesmi. És nem másolja át a saját belsejébe... a local tel.számok üresek.
-
Dexter68
addikt
A kici ócccó (FunDo wear) MTK chipes kínai órák lelkivilágáról mit tudunk? pl. Bluetoothon leszinkronizálja a telefonkönyv egy részét. Mi alapján válogat? Van egy rakat tel.szám A-Z-ig, de nincs benne mindenki. Mi alapján dönti el, hogy kiírja a nevet vagy nem?
Microwear L1 a konkrét darab. -
tothjani81
senior tag
Na gyerekek sikerült kicserélnem a szíjat lem 5 pron. Senki ne fogjon hozzá. Se órás se gsm bolt nem vallalta. Laza 6 órás küzdelem nagyítóval szemüvegbe. Agyrém. Ugye a szíjba van a gps awifi és a bt antenna. Ahogy szedtem le a szíjat el is szakítottam a rwgi szíjon a vezetéket. És ezt mind azé nert nekem a szürke szíj nem jött be nekem a narancs kell. De a lényeg, hogy sikerült
-
Macika66
őstag
válasz
Samanbacsii #4910 üzenetére
Ez jó lehet, valóban.
Mondjuk én még nem hallottam ilyenről...
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Macika66 #4866 üzenetére
Magyar menü Nem annyira fontos inkább az a legfontosabb szerintem, hogy a bediktált szöveget leírja magyarul. Így végre órával is használhatóak lennének a csevegő proggik. Állítólag az AW 1.0 "értett" magyarul, sokan használták a diktálással. Remélem minél hamarabb bekerül a magyar nyelv.
Tényleg: az S3 ért magyarul? Az nem wear... -
gjoco1
addikt
válasz
tothjani81 #4908 üzenetére
-
tothjani81
senior tag
Üdv. Lem5 pron hogy kell a szíjat kicserélni tudja valki? Nem talslok róla videót
-
válasz
Samanbacsii #4902 üzenetére
-
alpe1503
csendes tag
válasz
fatomas673 #4899 üzenetére
Szia, pü. ment.
-
Jarod1
veterán
Na beugrottam egy zpax órára, erre ma osztogatja a cégem a samus gear fit prot
-
Jorgos01
tag
válasz
Samanbacsii #4903 üzenetére
Ez, az. Erre voltam kíváncsi.
Nagyon köszönöm. -
Samanbacsii
őstag
válasz
Jorgos01 #4901 üzenetére
Csak droiddal működik a beszéd! (19. pont)
Nem tudom segít-e de nekem HW1 van, AW 2.0. Híváskor csörög mindkettő ha az órán veszem fel ott beszélek, ha a telefonon akkor azon beszélek és nem csörög az óra tovább. Nem kell mókolgatni semmit. -
Samanbacsii
őstag
Megnéztem az Amazfit Stratos+ -t szép de tudja azt az 5 napot?
Lehetne nagyobb felbontású a kijelző, egyébként szépn néz ki...
A Ticwatch2 kijelzője szerintem kiváló meg az 1-2 nap is reális. A Zafír kristály üveghez adják a "képernyő védő" fóliát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest