- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Jelszókezelők
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Köszi a figyelmeztetést. Háát... a bojlerre raktam rá az egyiket... a másikat a mosógépre és a szárítógépre.
Láttam egy olyan beállítást, bár nem tudom ezt a problémát kezeli-e, hogy áramszünet esetén automatikusan visszakapcsoljon.Ami nekem még csalódás vele így elsőre, hogy tetszik a Tapo-s statisztika: napi-heti-havi-éves (bár ebből a heti és az éves itt sincs, csak a mobilon). Na itt úgy látom csak a pillanatnyi van, és egy össz. eddigi. Jelen pillanatban a havi érdekelne leginkább, ezért is kezdtem el az egészet, hogy az eszközök havi fogyasztását figyeljem, teszteljem ('kicsit' sok a havi fogyasztásunk, ismerősökéhez képest).
Nem tudom mennyire pontos a feszültségmérése (és vele a többi), arra így jó lesz, hogy monitorozni tudom. Mondjuk emlékeim szerint régebben nálunk inkább az volt a gond hogy túl alacsony volt a feszültség, egyszer ki is mértem, hogy 190V alatt volt ('analóg' módszerrel, bedugtam a kis kézi mérőt a konnektorba). De az jó régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest